Antena Meniu Search
x

Decizia luată de familia lui Tudor Niream, la câteva zile după înmormântarea băiatului

Miercurea trecută, Tudor Niream, băiatul din Sălaj găsit mort în lacul Vârşolţ a fost condus pe ultimul drum. La câteva zile de la înmormântare, familia adolescentului a transmis un mesaj emoţionant pe Facebook. 

Miercurea trecută, Tudor Niream, băiatul din Sălaj găsit mort în lacul Vârşolţ a fost condus pe ultimul drum. La câteva zile de la înmormântare, familia adolescentului a transmis un mesaj emoţionant pe Facebook. 

Lacrimi, durere și tristețe mare miercurea trecută, la Capela Ortodoxă din Zalău, acolo unde Tudor băiatul de 15 ani, a fost condus pe ultimul drum.

Cei care l-au cunoscut și iubit pe Tudor Niream, familie, colegi şi prieteni, cu toţii și-au luat "rămas bun" de la puştiul plecat mult prea deveme dintre noi. 

La câteva zile de la înmormântare, unchiul lui Tudor, Horia Niream a postat un emsaj emoţionant pe Facebbok. Şi-a exprimat recunoștința față de persoanele care s-au implicat în acest caz. 

Pe acelaşi subiect

"Mulțimile au plecat, obrajii lăcrimați s-au uscat iar pe muntele de coroane din Zalău a căzut o brumă de Februarie. Familia lui Tudor își exprimă recunoștința și extinde mii de mulțumiri tuturor persoanelor care s-au implicat pozitiv atât trupește cât și sufletește în acest caz. Părinții au decis să ia o pauză din mediul online și rog lumea să le respecte decizia", este mesajul postat de unchiul lui Tudor Niream. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cauza morţii lui Tudor Niream: asfixire mecanică prin înec

Reamintim că Tudor Niream a dispărut din locuința bunicilor, din Recea Mare anul trecut la finalul lunii noiembrie.

Duminică, 3 februarie, băiatul de 15 ani a fost găsit fără suflare în lacul de acumulare Vârșolț.

Duminică, 3 februarie, băiatul de 15 ani a fost găsit fără suflare în lacul de acumulare Vârșolț

Potrivit concluziilor preliminare ale medicilor legişti, cauza morţii lui Tudor Niream este asfixire mecanică prin înec.

Anchetatorii așteaptă elaborarea unui raport de expertiză medico-legală pentru a se stabili dacă a fost vorba despre un omor sau despre un suicid.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Decizia luată de familia lui Tudor Niream, la câteva zile după înmormântarea băiatului