Antena Meniu Search
x

Anunţ bombă făcut de Coaliția pentru familie, după eșecul referendumului! (Video)

Coaliţia pentru familie a anunţat astăzi că a fost dizolvat Comitetul de iniţiativă cetăţenească pentru revizuirea Constituţiei, iar conducerea îşi exprimă recunoştinţa pentru cei care au votat la referendum.

de Redactia Observator

la 25.11.2019, 20:44

Anunţ bombă făcut de Coaliția pentru familie, după eșecul referendumului
Anunţ bombă făcut de Coaliția pentru familie, după eșecul referendumului

Coaliţia pentru familie a anunţat astăzi că a fost dizolvat Comitetul de iniţiativă cetăţenească pentru revizuirea Constituţiei, iar conducerea îşi exprimă recunoştinţa pentru cei care au votat la referendum.

Demersul acestei organizaţii a stat la baza referendumului pentru familie din acest weekend, care nu a reuşit să strângă numărul necesar de voturi pentru a fi validat.

"Începând cu data de astăzi, Comitetul de iniţiativă cetăţenească pentru revizuirea art. 48(1) din Constituţiei României este dizolvat, prin efectul legii. Mulţumim tuturor susţinătorilor demersului iniţiat de comitetul nostru, mulţumim tuturor cetăţenilor români care au votat la referendum. Ne exprimăm şi pe această cale adânca noastră recunoştinţă pentru jertfa tuturor celor care au sprijinit şi afirmat voinţa a milioane de români. Dumnezeu să ocrotească România!", este mesajul postat pe pagina de Facebook a Coaliţiei pentru Familie.

Reprezentanţii Coaliţiei pentru Familie au dat vina, pentru eşecul de la referendum, pe Guvern pentru că a dat dovadă de „incapacitate” în a informa românii cu privire la legea ce urma a fi modificată sau cu privire la întrebarea de pe buletinele de vot.

Pe acelaşi subiect

„Să ne amintim că au existat canale media, partide, vocea societăţii care ne pregăteau zi de zi, ceas de ceas pentru fraudă. Era singurul mesaj pe care-l spuneau: fraudă, fraudă! A fost un referendum extrem de calm cu iregularităţi care s-au întâmplat în special împotriva susţinătorilor referendumului, dar care a dovedit că nu există urmă de fraudă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nu vom mai relua aici subiectul incapacităţii Guvernului şi a administraţiei României de a informa publicul românesc cu datele legale strict necesare, cu informaţia necesară despre legea despre care vorbim de revizuire constituţională, despre întrebarea care este scrisă în buletinul de vot”, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă organizate pe Facebook, preşedintele Coaliţiei pentru Familie, Mihai Gheorghiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Anunţ bombă făcut de Coaliția pentru familie, după eșecul referendumului! (Video)