Descoperirea şocantă a unor pescari! Oamenii au gpsit un homar „tatuat” cu logo-ul Pepsi pe un cleşte (Foto)
Un homar cu logo-ul Pepsi 'tatuat' pe un cleşte a fost găsit în apropierea insulei Grand Manan.
Un homar cu logo-ul Pepsi 'tatuat' pe un cleşte a fost găsit de o echipă de pescari canadieni în apropierea insulei Grand Manan, readucând în atenţie problema reziduurilor care ajung în oceane, informează The Guardian.
Prins în apele din apropierea insulei Grand Manan şi a provinciei canadiene New Brunswick, homarul a fost observat de Karissa Lindstrand, în urmă cu peste o săptămână. Nici ea, nici restul echipei nu au mai întâlnit ceva asemănător.
Nu se ştie cum a ajuns cleştele homarului să fie 'tatuat' cu logo-ul Pepsi. Unii consideră că homarul a crescut într-o doză de Pepsi care a ajuns pe fundul oceanului, în timp ce alţii cred că o parte din acea doză s-a prins cumva de homar.

- Ora pământului 2025. Oamenii din întreaga lume sting lumina timp de o oră
- Urs văzut în parcul central din staţiunea Buşteni. A fost emis un mesaj RO-Alert
- Autorii măcelului de la Urziceni, trimiși în judecată. 19 membri ai clanului Catană au fost acuzați de omor...
- Rețea uriaşă de pedofilie, destructurată după o anchetă în 35 de țări, inclusiv România. Platforma era...
- Val de sinucideri în rândul oamenilor legii. În ultima lună, trei tineri declaraţi apți psihologic şi-au...
Însă, Lindstrand contrazice aceste teorii. Potrivit ei, imaginea de pe cleştele homarului era pixelată, sugerând că aceasta nu provine de la o doză. În plus, imagina de pe o doză de Pepsi este mult prea mare pentru a se potrivi cu cea de pe cleştele homarului.
Lindstrand susţine că 'tatuajul' homarului pare să provină de la o imagine printată, dar hârtia s-ar fi deteriorat în ocean.
"Încă încerc să îmi dau seama cum s-a întâmplat", a spus ea.
Descoperirea pescarilor canadieni vine în contextul îngrijorărilor din ce în ce mai mari cu privire la cantitatea de reziduuri care se acumulează în oceanele lumii. Între 5 milioane şi 13 milioane de tone de plastic ajung în oceane anual şi sunt ingerate de păsări de apă, peşti şi alte specii marine.
Căpitanul echipei canadiene de pescari ar fi vrut să îl expună la un restaurant, alături de un homar translucid pe care l-a găsit recent. Însă, Lindstrand l-a pus într-o ladă, alături de ceilalţi homari de vânzare. Căpitanul a încercat în zadar să obţină homarul de la cumpărător.
sursa: News.ro
Înapoi la HomepagePuteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰