Antena Meniu Search
x

Descoperiri înfiorătoare din trecutul întunecat al olandezului: "Părea că s-a vindecat"

Noi imagini cu olandezul suspectat că a ucis-o pe Adriana reconstituie filmul unei crime care a îngrozit două ţări! Individul a fost surprins de camerele video în timp ce se cazează în plină noapte la un hotel din Centrul Capitalei, lângă casa şefului Poliţiei.

de Redactia Observator

la 25.09.2019, 19:52

Vezi și

Noi imagini cu olandezul suspectat că a ucis-o pe Adriana reconstituie filmul unei crime care a îngrozit două ţări! Individul a fost surprins de camerele video în timp ce se cazează în plină noapte la un hotel din Centrul Capitalei, lângă casa şefului Poliţiei. Între timp, apar şi mărturiile fostelor iubite care îl descriu pe bărbatul de 47 de ani drept un monstru, care nu-şi putea stăpâni pornirile violente. Atenție, informaţii şi imagini care vă pot afecta emoţional.

Johannes Visscher a fost surprins de camerele de supraveghere chiar în noaptea dinaintea crimei, la Bucureşti. Este trecut de ora 3 dimineaţa când olandezul coboară din maşină, traversează Strada Sfântul Ştefan şi urcă în apartamentul închiriat în regim hotelier. Poartă o şapcă ce îi ascunde aproape complet figura.

După aproape nouă ore petrecute în apartament, olandezul pleacă. Nu şi-a petrecut noaptea singur, pentru că poliţiştii au găsit în camera lui probe biologice care confirmă că a avut o întâlnire amoroasă.

Poartă aceleaşi haine. Urcă în autoturismul închiriat şi porneşte la vânătoare. Este ziua în care se presupune că a răpit-o şi a ucis-o pe Adriana. Drumul Bucureşti Gura Şuţii durează în mod normal cel mult o oră şi jumătate. Pe camerele din sat maşina suspectului apare însă după saproape cinci ore.

Crima din Dâmbovița. Se conturează varianta unui atac premeditat

În ziua fatidică, Adriana a ieşit din şcoală însoţită de doi colegi. Pe drum, însă, fetiţa a rămas singură la un magazin aflat la aproape 500 de metri de casă.

Procurorii analizează acum cele două trasee distincte alese de Johannes Visscher până la Gura Şuţii şi înapoi la Bucureşti.

Procurorii de la Parchetul General vor mai avea mult de lucru în acest dosar cu multe necunoscute. Amchetatorii nu știu dacă suspectul a intrat în contact și cu alte persoane pe teritoriul României, dacă a avut complici sau dacă a mai comis și alte fapte atunci când a mai fost în țară.

Descoperiri înfiorătoare din trecutul olandezului

Suspectul a vizitat România de cel puţin patru ori până acum. În 2016 bărbatul ar fi fost însoţit de iubita lui de atunci, spun jurnaliştii olandezi, care fac noi descoperiri din trecutul întunecat al individului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De mai bine de 15 ani Johannes Visscher nu a mai avut probleme cu legea. Rudele şi fostele iubite ale suspectului vor fi audiate în următoarele zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Descoperiri înfiorătoare din trecutul întunecat al olandezului: "Părea că s-a vindecat"