Antena Meniu Search
x

Detalii ŞOCANTE ale accidentului de pe Baicului! Şoferul fugar le-a scos pe cele două femei din maşina în flăcări!

Detalii şocante ies la iveală după teribilul accident de noaptea trecută de pe strada Baicului din Bucureşti.

Detalii şocante ies la iveală după teribilul accident de noaptea trecută de pe strada Baicului din Bucureşti.

Nenorocirea s-a produs în jurul orei 22.30, pe strada Baicului. Potrivit primelor informaţii, o tânără în vârstă de 35 de ani a murit după ce a ieşit dintr-o parcare fără să se asigure, iar maşina sa a fost izbită de o alta şi a fost cuprinsă de flăcări.

Pe acelaşi subiect

Potrivit martorilor, femeile ar fi fost scoase din maşina care ardea chiar de şoferul BMW-ului care a fugit imediat după accident. Totuşi, poliţiştii au stabilit că accidentul nu s-a produs din cauza lui, ci din cauza şoferiţei.

După ce le-a scos pe femei din maşină, şoferul BMW-ului a fugit pentru că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi i-a fost teamă să nu fie cercetat penal pentru că a condus beat.

În acelaşi timp, cele două femei au rămas inconştiente pe şosea, lângă maşina în flăcări, iar zecile de oameni care au ajuns în zonă au început să filmeze în loc să încerce să le acorde primul ajutor medical.

Mai multe ambulanţe şi echipaje de descarcerare au ajuns la locul accidentului, iar sora şoferiţei de 35 de ani, o tânără de 18 ani a fost salvată şi transportată la spital. Din nefericire, pentru sora ei nu s-a mai putut face nimic.

După câteva zeci de minute, şoferul fugar a fost identificat şi condus la IML pentru recoltarea probelor biologice.

sursa foto: Hepta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Detalii ŞOCANTE ale accidentului de pe Baicului! Şoferul fugar le-a scos pe cele două femei din maşina în flăcări!