Antena Meniu Search
x

TRAGEDIE în Suceava, în această dimineaţă! Cinci oameni AU ARS DE VII într-un carambol înfiorător. Una dintre maşini a luat foc! (IMAGINI ŞOCANTE)

Accident teribil, în această dimineaţă, în localitatea Ilisesti, judeţul Suceava. Cinci persoane au ars de vii, după un carambol groaznic.

Accident teribil la ora 3:00, în această dimineaţă, pe DN17, în localitatea Ilisesti, judeţul Suceava. Cinci persoane au ars de vii, după un accident groaznic în care au fost implicate două autoturisme şi un camion. 

Citeşte şi: A fost identificată A CINCEA VICTIMĂ a carnagiului din Suceava! Simona A ARS DE VIE împreună cu alţi patru tineri într-un cumplit accident de maşină (VIDEO)

În urma impactului, una dintre maşini a luat, toţi cei cinci pasageri ai acesteia sfârşind carbonizaţi.

Citeşte şi: PREMONIŢIE cutremurătoare a Simonei, fata care a ARS DE VIE, împreună cu alţi patru tineri, în carnagiul din Suceava! Adolescenta şi-a anunţat MOARTEA cu câteva ore înainte de tragedie

Pe acelaşi subiect

Citeşte şi: MĂRTURIE HALUCINANTĂ în cazul tinerilor ARŞI DE VII în cumplitul accident din Suceava: "I-am auzit ţipând! Maşina a luat foc instantaneu" (VIDEO ŞOCANT)

O altă persoană a ajuns la spital, iar alte două au refuzat transportul la o unitate medicală.

Citeşte şi: Cine sunt tinerii care AU ARS DE VII în cumplitul accident din Suceava! Cei cinci se întorceau de la o petrecere de Halloween 

GALERIE FOTO: TRAGEDIE în Suceava, în această dimineaţă! Cinci oameni AU ARS DE VII într-un carambol înfiorător. Una dintre maşini a luat foc!

Din primele verificări ale poliţiştilor ajunşi la faţa locului, s-a stabilit faptul că un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani, din oraşul Gura Humorului, care circula pe direcţia Suceava - Gura Humorului, într-o curbă la dreapta, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul volanului şi a lovit frontal o autoutilitară care circula din sens opus, ulterior ricoşând într-un alt autovehicul care circula în spatele camionetei.

Citeşte şi: Lacrimi şi mesaje sfâşietoare pentru tinerii care murit CARBONIZAŢI în accidentul din Suceava! ULTIMUL MESAJ postat pe Facebook de Ciprian, băiatul care a provocat TRAGEDIA

În urma impactului, maşina condusă de tânărul de 26 de ani a luart foc, toate cele cinci persoane aflate în autoturism decedând.

Citeşte şi: DE AICI au plecat cei cinci tineri care AU ARS DE VII în groaznicul accident din Suceava! IMAGINI surprinse cu puţin timp înainte de producerea tragediei (VIDEO) 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » TRAGEDIE în Suceava, în această dimineaţă! Cinci oameni AU ARS DE VII într-un carambol înfiorător. Una dintre maşini a luat foc! (IMAGINI ŞOCANTE)