Antena Meniu Search
x

Accident grav în București: cinci mașini în flăcări, după un impact violent. O tânără a murit, alte 5 persoane au fost rănite

Un accident rutier înfiorător s-a produs, în Capitală, fiind urmat de un incendiu care a afectat patru maşini.

Un accident rutier înfiorător s-a produs, în Capitală, fiind urmat de un incendiu care a afectat patru maşini. O femeie şi-a pierdut viaţa, iar o tânără de 18 ani a fost grav rănită, fiind transportată la Spitalul Floreasca, potrivit Inspectoratulului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

UPDATE: Șoferul care a fugit de la fața locului a fost prins!

"Șoferul care a fugit de la locul accidentului a fost identificat. Este vorba despre un barbat de 41 de ani, iar aparatul etilotest a relevat o alcoolemie de 0,28 la mie. Bărbatul a fost condus la spital, în vederea recoltarii de mostre biologice", au declarat autoritățile.

Se pare că șoferul mașinii BMW, care ar fi circulat regulamentar, a coborât după accident din mașină și a scos victimele. A luat un stingător din portbagaj și a încercat să stingă incendiul pornit în mașina fetelor, după care a dispărut de la fața locului.

Accidentul rutier, urmat de incendiu, a avut loc pe strada Baicului din zona Obor din sectorul 2 al Capitalei, unde două maşini s-au ciocnit, iar în urma impactului au luat foc, incendiul extinzându-se şi la alte autovehicule parcate.

Ultimele informaţii furnizate de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă arată că şase maşini au fost avariate în urma accidentului, patru dintre ele fiind afectate de incendiu. 

O femeie de 35 de ani şi-a pierdut viaţa, iar o tânără de 18 ani a fost grav rănită, suferind arsuri pe mare parte din suprafaţa corpului şi fiind preluată de o ambulanţă SMURD şi transportată la Spitalul Floreasca.

Reprezentanţii Brigăzii Rutiere a Capitalei spuneau că în accident ar mai fi fost rănite, potrivit martorilor, şi alte persoane care nu au necesitat însă transportarea la spital. 

La faţa locului au rămas pentru cercetarea cauzelor de incendiului un echipaj cu o autospecială de stingere şi un echipaj de descarcerare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din primele informaţii, într-o maşină se aflau 3 tinere, iar la un moment dat cea care se afla la volan ar fi virat fara sa se asigure. Soferul celeilalte masini ar fi fugit de la locul accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Accident grav în București: cinci mașini în flăcări, după un impact violent. O tânără a murit, alte 5 persoane au fost rănite