Antena Meniu Search
x

DETALII ŞOCANTE în cazul femeii înjunghiate în gât, la Mioveni! Atacatorul este fost profesor de istorie. În 2014, a mai tăiat o tânără pe stradă. TOTUL A FOST FILMAT

Ies la iveală amănunte înfiorătoare despre bărbatul care, astăzi, a atacat şi înjunghiat în gât o femeie pe o stradă din Mioveni, judeţul Argeş. 

Ies la iveală amănunte înfiorătoare despre bărbatul care, astăzi, a atacat şi înjunghiat în gât o femeie pe o stradă din Mioveni, judeţul Argeş. 

Femeia traversa strada când agresorul, un bolnav psihic în vârstă de 37 de ani, care se afla într-o cofetărie, s-a năpustit din senin asupra ei. 

A atacat-o şi a înjunghiat-o în zona gâtului. Femeia a fost transportată la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru ea din cauza hemoragiei masive. În urmă cu puţin timp, a fost declarată decedată.

Pe acelaşi subiect

Cuţitarul nu este la primul atac

În urmă cu aproximativ trei ani, în 2014, bărbatul, fost profesor de istorie a fost filmat în timp ce a înjunghiat o tânără în vârstă de 19 ani, pe stradă, tot în Mioveni.

S-a întâmplat în faţa catedralei. Bărbatul era îmbrăcat în alb. A înjunghiat-o pe fată, apoi a fugit. După câteva secunde, s-a întors şi a lovit din nou. 

Rănită, fata aleargă în stradă şi cere ajutorul. Pe trotuar, sunt zeci de oameni, iar cuţitarul fuge printre ei. Atacul a fost suprins de camerele de supraveghere. Sunt imaginile unui atac şocant, pus la cale de o minte bolnavă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » DETALII ŞOCANTE în cazul femeii înjunghiate în gât, la Mioveni! Atacatorul este fost profesor de istorie. În 2014, a mai tăiat o tânără pe stradă. TOTUL A FOST FILMAT