Antena Meniu Search
x

Video Detalii uluitoare în cazul asasinatului din Bihor: Soția lui Istvan și iubita ei mergeau în vizită la rudele bărbatului, după ce l-au ucis

Ies la iveală detalii noi despre crima la comandă comisă în Bihor. Soţia victimei îl plătea pe asasin în rate. Femeia avea o relaţie amoroasă cu verişoara victimei. Cu cu cinism incredibil, după crimă, cele două mergeau în vizită la rudele victimei.

de Redactia Observator

la 15.04.2022, 19:35

Vezi și

Istvan, bărbatul de 45 de ani, era la a doua căsătorie cu femeia care a comandat să-l omoare. Au divorţat, dar s-au căsătorit din nou şi locuiau în Şimian. Maşina verişoarei bărbatului era tot timpul în curtea lor, spun vecinii. Cele două femei aveau un mic atelier în casă unde făceau tălpi pentru pantofi. După dispariţia bărbatului, femeile mergeau împreună în vizită la rudele acestuia.

Mama victimei, titrăm: După ce a plecat băiatul meu, atunci mi s-a părut aşa că cele două femei au fost aşa lipite. Soţia şi verişoara totdeauna au venit împreună.

Reporter: Aţi bănuit ceva? Băiatul meu le-a făcut un atelier, acolo lucrau să le fie uşor. Of, Doamne, nu mă lăsa. Şi cu inima sunt gata.

Planul a fost pus la cale de verişoara bărbatului

Pe acelaşi subiect

A convins-o şi pe soţie, spunându-i că acesta i-a făcut avansuri. Femeia are 37 de ani şi era divorţată de 7 ani. Pe vremea când era căsătorită, a locuit în Valea lui Mihai, la 7 kilometri de Şimian. Acolo, pe un câmp, a fost găsit îngropat cadavrul victimei. 

Reporter: V-aţi fi aşteptat să aibă o relaţie cu o altă femeie?

Fostul soţ al verişoarei: Nu.

Sora victimei: Verişoara a avut ideea să-l omoare, a vorbit cu soţia şi după aceea a luat legătura cu asasinul.

Asasinul este un cunoscut recuperator din aceeaşi localitate, condamnat în trecut pentru furturi şi violenţe. Criminalul le-a cerut 40.000 lei şi a acceptat să primească banii în rate.

Banii pentru asasin erau trimişi pe card chiar de soţia victimei

Mama asasinului plătit: Credeţi-mă că băiatul ăsta, nu că e al meu, a fost băut. Era băut când a venit Aniko sau care din ele a venit. Atâta mi-a spus: Mami, am un necaz mare. Ce necaz ai, dragul mamii?

Verişoara l-a ademenit pe Istvan pe un câmp. Asasinul plătit l-a lovit cu toporul, apoi împreună l-au înjunghiat de mai multe ori. Ucigaşul şi-a văzut de viaţă ca şi cum nimic nu s-a întâmplat.

Reporter: Vă aşteptaţi să fie aici îngropat?

Cumnatul victimei: Nu, nicicum că el stă în Şimian. Am căutat în jurul Şimianului, în partea aia, dar aici nicicum.

Reporter: L-aţi cunoscut pe criminal?

Cumnatul victimei: Cum să nu. În fiecare zi m-a salutat, că a fost vecin cu mine.

Localnic: Ceva extraordinar. Aşa ceva nici n-am auzit în viaţa mea.

Istvan era pictor şi cânta la petreceri la pian şi acordeon. Bărbatul şi soţia care i-a plănuit moartea aveau doi copii, o fată de 13 ani şi un băiat de 20. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Detalii uluitoare în cazul asasinatului din Bihor: Soția lui Istvan și iubita ei mergeau în vizită la rudele bărbatului, după ce l-au ucis