Antena Meniu Search
x

Video Două femei din Bihor au tocmit un asasin, după ce s-au îndrăgostit una de alta. Victima, iubitul uneia dintre ele, a primit un topor în cap

Asasinat la comandă în Bihor. O femeie i-a plătit opt mii de euro unui asasin ca să-i omoare iubitul. Nu a pus singură planul la cale, ci a complotat cu o altă femeie de care se îndrăgostise. Cele două au decis să-l elimine pe bărbat pentru a putea rămâne împreună. Toţi cei trei implicaţi în crimă au fost reţinuţi de poliţişti.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 14.04.2022, 17:42

Vezi și

Crima s-ar fi petrecut la începutul lunii decembrie, iar asasinul ar fi fost angajat de concubina bărbatului și noua iubită a acesteia. Ucigașul ar fi primit aproximativ 40.000 de lei pentru a scăpa de bărbatul de 45 de ani. Moartea lui a fost deosebit de violentă, iar cadavrul ascuns în zona orașului Valea lui Mihai.

Noaptea trecută polițiștii au găsit trupul neînsuflețit și i-au reținut pentru 24 de ore pe cei trei suspecți. Victima fusese dată dispărută pe 21 decembrie 2021, a transmis reporterul Observator Iulia Pop.

Victima a fost lovită cu toporul şi înjunghiată, fiind îngropată în zona unei foste cariere de nisip

Două femei sunt cercetate de procurorii bihoreni pentru că au angajat un bărbat să-l omoare pe soţul uneia dintre ele, victima fiind lovită cu toporul în cap şi înjunghiată cu cuţitul, apoi îngropată în zona unei foste cariere de nisip. Cele trei persoane au fost reţinute şi au recunoscut comiterea faptei în faţa anchetatorilor.

Pe acelaşi subiect

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a transmis, joi, printr-un comunicat de presă, că trei persoane sunt urmărite penal pentru omor calificat. 

"Numita V.T, împreună cu prietena sa, suspecta RA, au premeditat să ucidă victima V.I (soţul numitei V.T şi verişorul suspectei R.A), prin apelarea la serviciile unei terţe persoane care să comită o astfel de faptă, sens în care R.A l-a determinat pe N. I să comită fapta în schimbul sumei de 40.000 lei", se arată în comunicat.

L-au atras pe un drum lăturalnic, pentru a-l ucide

Anchetatorii au precizat că, în 18 decembrie 2021, în jurul orei 22.00, verişoara bărbatului l-a atras pe acesta pe un drum lăturalnic al şoselei ce duce spre vama Valea lui Mihai, în apropierea localităţii Bărantău. Acolo, bărbatul plătit să ia viaţa victimei a lovit-o pe acesta de două ori în cap cu un topor, iar apoi bărbatul şi femeia au înjunghiat-o în zona abdominală şi au provocat răni care au dus la deces.

"După acestea, R.A şi N.I au transportat victima cu autoturismul ce aparţinea suspectei R.A, pe un câmp situat în extravilanul oraşului Valea lui Mihai, în apropierea fostei cariere de nisip, situată în zona nord-vestică a oraşului, unde au îngropat cadavrul", a mai precizat sursa citată. 

Cele trei persoane au fost reţinute şi au recunoscut comiterea faptei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Două femei din Bihor au tocmit un asasin, după ce s-au îndrăgostit una de alta. Victima, iubitul uneia dintre ele, a primit un topor în cap