Antena Meniu Search
x

Video Sfârșit cumplit pentru un bărbat din Bihor. Istvan a fost asasinat la comanda soției, care s-a îndrăgostit de verișoara lui

Crimă la comandă ascunsă în spatele unei dispariţii misterioase. O femeie a plătit cu 40.000 de lei un asasin ca să-i ucidă soţul. Complice i-a fost chiar verişoara bărbatului. Cele două l-au dat dispărut, iar după ore întregi de căutări, au cedat în faţa anchetatorilor şi au recunoscut crima. Femeile aveau o relaţie şi voiau să scape de bărbat. Informaţii care pot afecta emoţional.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 14.04.2022, 20:03

Vezi și

Soţia bărbatului împreună cu verişoara acestuia au pus la cale planul diabolic la finalul anului trecut. Cele două, care ar fi început o relaţie, au vrut să scape de el fără să lase urme.

Iulia Pop, reporter Observator: Femeile ar fi plătit un individ ca să-l omoare. Asasinul l-a ademenit pe bărbat pe bărbat cu bestialitate cu un topor în cap, iar apoi l-a injunghiat de mai multe ori până l-a lăsat fără suflare.

Ca să se asigure că îşi duce la îndeplinire misiunea, verişoara bărbatului l-ar fi însoţit pe asasin.

Cristian Butaci, procuror: Inculpaţii au transportat cadavrul persoanei vătămate pe un câmp în zona exterioară localității Valea lui Mihai, unde l-au îngropat.

Pe acelaşi subiect

Cadavrul bărbatului a fost apoi îngropat în apropierea unei cariere de nisip

Două zile mai târziu, cele două au declarat Poliţiei că a plecat de acasă. Întreaga comunitate a fost şocată de dispariţia lui Istvan, care era sufletul petrecerilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Anchetatorii au început să devină suspicioşi după ce, luna aceasta, în timpul audierilor, soţia a început să se contrazică în declaraţii. Le-a spus poliţiştilor că bărbatul ar fi lovit-o şi, ca să se apere l-a împins, iar în cădere s-a lovit la cap şi a murit.

Femeia a mințit că l-a aruncat în râul Criș. Pompierii, puși să caute în zadar

Pentru că s-a speriat, spunea ea, a decis să-l arunce în Criş. Ore bune l-au căutat pompierii, fără vreun rezultat.

Iulia Pop, reporter Observator: Miercuri, insa, verișoara bărbatului a cedat în fata anchetatorilor și a recunoscut tot. I-a condus pe polițiști la locul crimei. Cadavrul a fost dezgropat și predat medicilor legişti pentru autopsie.

Mama victimei: Eu am vrut s merg dar unde să merg? Că era iarnă, era zăpadă, era gheaţă. Am plâns toată ziua. Unde-i băiatul meu?

Anchetatorii au aflat că asasinul este un recidivist, condamnat în trecut pentru violenţe şi tâlhării. Cei trei au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi sunt cercetaţi pentru omor calificat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Sfârșit cumplit pentru un bărbat din Bihor. Istvan a fost asasinat la comanda soției, care s-a îndrăgostit de verișoara lui