Antena Meniu Search
x

Video Dezvăluiri şocante în cazul bărbatului suspectat că a ucis-o pe fetiţa de 12 ani din Berceni. Fosta soţie rupe tăcerea: Mi-a zis că mă omoară, că mă aruncă în canal

Mărturii în exclusivitate în cazul morţii Anei, fata de 12 ani ucisă într-un apartament din Capitală. Fosta soţie a pricipalului suspect face dezvăluiri şocante. Femeia îl descrie ca un individ extrem de violent şi crede că ar fi autorul crimei. Mâine, bărbatul ar trebui să ajungă în faţa unui judecător olandez, care să decidă dacă îl extrădează sau nu. 

de Redactia Observator

la 11.06.2023, 19:41

Vezi și

Femeia care i-a fost alături patru ani îl descrie pe Marcel drept un prădător sexual, obişnuit să cucerească minore, pe care mai apoi să le terorizeze. L-a cunoscut în 2009, pe internet, când avea doar 17 ani.

Fosta soţie: La început, când l-am cunoscut, era un om. Nu părea a fi un om agresiv, să fie în stare să bată, nimic.

S-au mutat amândoi în Belgia, unde şi-a dat seama rapid că avea o brută lângă ea.

Fosta soţie: Mi-a luat buletinul, telefonul ca să nu pot suna pe nimeni şi nici să plec. Mi-a zis că mă omoară, că mă bagă într-un sac şi mă aruncă într-un canal. Era un canal pe unde treceau vapoare. Eram foarte aproape de canalul ăla. O zis că mă aruncă să nu mai ştie nimeni de mine.

Pe acelaşi subiect

Trecutul violent al suspectului în cazul morţii fetiţei de 12 ani

Iar episoadele de violenţă au fost nenumărate.

Fosta soţie: M-a trimis după ţigări noaptea şi nu am vrut să mă duc şi m-a aruncat peste pat şi mi-am fracturat mâna. Am stat două-trei săptămâni cu mâna în gips. Am ieşit să fac mâncare şi l-a apucat gelozia şi m-a dus în cameră şi mi-a dat o mamă de bătaie că eram toată umflată, mă durea orice. Am revenit în ţară după aproape două luni.

S-a întors în cele din urmă în ţară şi o perioadă nu şi-au vorbit. Marcel a convins-o să reia relaţia, ba chiar şi să facă un copil împreună.

Fosta soţie: Eu fiind rămasă însărcinată, în timpul ăsta cât am stat cu el acasă am fost bătută cu bâta de baseball, mi-a dat o mamă de bătaie aşa zdravănă de a rupt bâta de piciorul meu.

Nu doar femeia a trecut apoi din nou prin clipe de coşmar, ci şi băieţelul lor de nici un an.

Fosta soţie: Copilul nici nu avea un an și el nu avea de lucru o perioadă, stătea numai acasă, copilul îl ținea lângă el cu forța, plângea, nu voia să mi-l dea. S-a ridicat forțat din pat și avea un furtun de butelie și a bătut copilul cu furtunul în cap și copilul meu în ziua de azi are probleme de vorbire, ca să vorbească bine vorbește foarte greu.

În 2013, femeia a reuşit să puncă punct definitiv relaţiei. Însă, o lungă perioadă individul ar fi continuat să o ameninţe.

Fosta soţie: El m-a amenințat mereu. Spunea că te omor, te omor! Am trei mesaje, deci el nu s-a liniştit nici după ce am plecat eu, cu ameninţările. Mi-a spus: "păcat că o să rămână copilul fără ambii părinţi". În 11 ani de când am plecat niciodată nu şi-a căutat copilul.

Mărturii şocante în cazul morţii Anei

Mama individului, cea căreia i s-a confesat că a ucis-o pe fetiţa de 12 ani, i-ar fi fost complice în toate nenorocirile, spune femeia. L-ar fi acoperit şi l-ar fi ajutat să-şi cumpere libertatea. În 2014, când aproape că şi-a omorât în bătaie o fostă iubită, mama lui Marcel şi-ar fi vândut o casă ca s-o plătească pe tânără şi s-o convingă să nu continue procesul. Fosta soţie spune că poate şi mama Anei a fost ameninţată să nu-l reclame pentru crimă.

Fosta soţie: E posibil ca mama, fosta mea soacră, poate ar fi sunat-o. Să nu fie amenințată. Eu îl cred în stare. El a avut probleme cu poliţia şi înainte, când a fost cu mine. Lucra în construcţii, îl căuta poliţia şi pe atunci, lua banii înainte şi nu mai termina lucrarea.

Ilie Marcel Şerbuc a fost reţinut sâmbătă după-amiază în Olanda. Mâine, mandatul european de arestare va ajunge în fața judecătorilor de acolo. Aceştia vor decide dacă îl vor extrăda sau nu pe bărbat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Dezvăluiri şocante în cazul bărbatului suspectat că a ucis-o pe fetiţa de 12 ani din Berceni. Fosta soţie rupe tăcerea: Mi-a zis că mă omoară, că mă aruncă în canal