Antena Meniu Search
x

Video Ce le-a spus procurorilor mama Anei, fetița ucisă și ascunsă sub un pat, în București. A dat declarații timp de 6 ore

Noaptea trecută a ajuns în ţară mama Anei, fetița ucisă şi ascunsă într-un apartament. De la vamă, femeia a fost preluată de mascaţi şi dusă la audieri. Femeia a declarat zilele trecute că este convinsă că iubitul ei este ucigaşul fetiţei. Între timp, bărbatul este de negăsit

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 09.06.2023, 14:21

Vezi și

În urmă cu scurt timp femeia a ieșit de la audieri, după mai bine de 6 ore de dat declarații în fața polițiștilor de la Serviciul Omoruri din Capitală. Potrivit unor surse în timpul audierilor femeia și-a menținut declarația, a repetat faptul că nu și-a omorât copilul, iar vinovat de crimă ar fi concubinul acesteia, care în momentul de față este de negăsit. Femeia a fost dusă în fața unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Municipiului București, va urma o nouă rundă de audieri în urma căreia procurorul va stabili dacă femeia va fi trimisă mai departe către Tribunal cu propunere de arestare preventivă sau dacă va fi pusă sub control judiciar ori în libertate pe tot parcursul cercetărilor.  În acest moment femeia a ieșit de la Serviciul Omoruri având calitatea de martor.

În ceea ce-l privește pe concubinul acesteia, potrivit unor surse bărbatul ar fi fost identificat pe teritoriul Olandei, nu este de găsit în acest moment, de altfel a fost astăzi pus pe site-ul Poliției Române la persoane date în urmărire. Știm deja, miercuri seara Tribunalul București a acceptat propunerea procurorilor de arestare preventivă în lipsă. Bărbatul a fost căutat atât miercuri cât și ieri dimineață la toate adresele la care ar fi putut fi găsit în România și, pentru cu nu l-au găsit, acum e căutat la nivelul întregii Europe. Rămâne de văzut cât de repede se vor mișca polițiștii, a transmis reporterul Observator Cristina Filip.

Cazul fetiței de 12 ani ucise în București: Serbuc Ilie-Marcel, dat în urmărire prin Europol

Serbuc Ilie-Marcel - concubinul mamei fetei de 12 ani găsită decedată în lada canapelei, a fost dat în urmărire prin Europol şi încadrat la categoria "periculos".

Pe acelaşi subiect

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a anunţat marţi că, în urma expertizei genetice efectuate de INML, s-a stabilit că persoana decedată care a fost găsită într-un sac din plastic în lada canapelei unei locuinţe din Sectorul 4 al Capitalei este o fată de 12 ani.

"La data de 06.06.2023, în baza concluziilor expertizei genetice judiciare efectuate de Institutul Naţional de Criminalistică, s-a stabilit că persoana decedată, găsită într-un sac din plastic în lada canapelei unei locuinţe din municipiul Bucureşti, Sector 4, este o minoră în vârstă de 12 ani, identificarea având loc prin compararea profilului genetic al cadavrului cu profilul genetic al tatălui minorei", a transmis Parchetul într-un comunicat de presă, potrivit Agerpres.

Precizările vin după ce, luni, informaţiile difuzate în spaţiul public indicau că ar fi vorba despre o femeie.

"La data de 03.06.2023, poliţiştii Secţiei 16 au fost sesizaţi de proprietarul unui apartament din municipiul Bucureşti, Sector 4, cu privire la faptul că, după plecarea unor chiriaşi, a găsit în lada canapelei un sac din plastic, ce emană un miros de putrefacţie. Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti s-a sesizat din oficiu şi a început urmărirea penală cu privire la infracţiunea de omor. În datele de 3 şi 4.06.2023, procurorul criminalist, poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri şi cei din cadrul Serviciului Criminalistic au efectuat cercetarea la faţa locului, fiind ridicate mai multe mijloace de probă ce urmează a fi valorificate în cauză", spunea Parchetul cu o zi în urmă.

Tot pe 3 iunie, sacul din plastic a fost transportat la INML, unde a fost desfăcut, constatându-se că "în interior se afla cadavrul unei persoane de sex femeiesc, aflat în stare de putrefacţie. Autopsia medico-legală a stabilit că moartea persoanei neidentificate, de sex femeiesc, a fost violentă".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Ce le-a spus procurorilor mama Anei, fetița ucisă și ascunsă sub un pat, în București. A dat declarații timp de 6 ore