Antena Meniu Search
x

Foto Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"

Stabilit în Anglia cu familia, un român a decis să se întoarcă în România după 14 ani locuiți în Londra. Totul deși, spune el, a avut parte o viață luxoasă. 

de Redactia Observator

la 28.03.2024, 12:31

Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România - Facebook

Sătul de viața din Anglia, a decis să se întoarcă în țara lui natală și să trăiască liniștit alături de famile. Deși "a avut luxul de pe lume", Andrei spune că nu viața din Londra nu era potrivită pentru el sau familia lui, potrivit Anunțul UK.

"Am trăit în Anglia ca un rege, am avut două case cumpărate în Londra, mașini de lux la poartă, mă îmbrăcam cu haine luate numai de la magazinele unor designeri celebri, mergeam în vacanțe scumpe și mâncam la restaurante de fitțe, ...dar am realizat ca eu și soția mea nu aveam nevoie de toate acestea… Mulți bani aduc multe probleme și mai puțin timp petrecut cu copiii... Oricâți bani ai face, niciodată nu îți ajung și devii un hamster care aleargă continuu pe o roată după o realitate falsă. Acum locuim la țară, în România, într-o casă care nu valoreaza prea mult, am început sa conducem mașini simple, ne îmbrăcăm cu haine pe care nu se mai vede brandul si suntem fericiti", a povestit Andrei.

A lăsat viața de lux și s-a mutat la țară, în România

A ajuns în Marea Britanie în 2009, iar la început a lucrat ca un muncitor necalificat, pe un șantier. A făcut apoi facultatea, care l-a ajutat să avanseze. A fost promovat mai intai ca Supervisor, si apoi ca Site Manager, iar în ultimii șase ani în UK, a devenit, treptat, Project Manager, Contract Manager și Director pentru o companie mare care se ocupa cu renovare de restaurante, clădiri comerciale si birouri în zona centrala a Londrei. El și soția lui câștigau destuld e bine și și-au permis acolp o viață luxoasă care, spune bărbatul, nu a fost suficientă.

Pe acelaşi subiect

Au decis în cele din urmă să se mute într-o comună din România, unde cu banii obținuți din vânzarea celor două case din Londra și-au cumpărat vaci rasa Angus și au facut o fermă. Andrei și soția lui locuiesc acum la Porumbacu de Jos, în județul Sibiu, unde au inființat Tower Farm Transylvania.

Care este motivul

"Ne-am mutat în România în primul rând pentru copii și pentru o viață de familie mai frumoasă. Bunicii copiilor, străbunicii copiilor și majoritatea familiei sunt aici... Din păcate în ziua de azi, bătrânii românilor mor prin azile sau mor de dorul copiilor plecați în străinătate. Noi nu vrem așa ceva în familia noastra..."

"Ne-am mutat la țara ca sa ne creștem singuri legume, să avem niște găini pe lângă casă, să mâncam ouă de casă și când facem o supă de pui să fie carne care nu este injectată, carne si alte produse de la localnici cât mai BIO sau organice. Plus ca ave ferma noastră de Angus și ne luptăm cu sistemul să facem o afacere cu vânzare carne BIO"

"Nu ne vrem profituri imense. Vrem să petrecem cât mai mult timp cu copiii, să îi învățam adevăratele valori ale vieții. Trebuie să faci mulți bani ca să realizezi ca nu ai nevoie de bani mulți. Asta am realizat noi la Londra. Am avut tot luxul de pe lume, mașini scumpe, 2 case la Londra cumparate, vacante scumpe, restaurante scumpe… dar am realizat ca nu ai nevoie de toate acestea.

"Nu ne este deloc dor de banii din Londra și de stilul de viață de acolo. Singurul lucru care ne lipsește în România este civilizația din Londra. Din pacate, oamenii sunt mult mai civilizați și mai prietenoși în Londra decât acasă, în Romania", a spus Andrei Nicola.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 31 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"