Antena Meniu Search
x

DJ Pagal, în comă după un grav accident în Ibiza. Andrei Motoc a căzut de pe motocicletă în zona Cap Martinet

Andrei Motoc, cunoscut în România drept DJ Pagal, se află în comă indusă, în Ibiza, după ce a căzut de pe motocicletă, joi, în zona Cap Martinet.

Andrei Motoc a căzut de pe motocicletă în Cap Martinet
Cunoscutul DJ Pagal, în comă după un grav accident în Ibiza - Facebook

Andrei Motoc, cunoscut în România drept DJ Pagal, se află în comă indusă, în Ibiza, după ce a căzut de pe motocicletă, joi, în zona Cap Martinet.

Românul de 40 de ani a căzut de pe motocicletă într-o curbă, şi a suferit o lovitură la cap, ruptură de trahee şi de ficat, dar şi mai multe fracturi.

Potrivit best-event.ro, victima este Andrei Motoc, alias DJ PAGAL.

Accidentul a avut loc joi după-amiază şi bărbatul a fost dus la spital, în stare gravă, după ce s-a lovit de un stâlp, dar şi de gardul de sârmă de pe marginea drumului.

DJ Pagal este în comă, după un accident în Ibiza

El este acum la terapie intensivă, în comă indusă. Medicii spun, însă, că starea lui Andrei Motoc este foarte gravă şi sunt rezervaţi privind şansele sale de supravieţuire.

Primele informaţii arată că DJ Pagal avea cască de proetcţie în momentul accidentului, dar aceasta nu ar fi fost bine prinsă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » DJ Pagal, în comă după un grav accident în Ibiza. Andrei Motoc a căzut de pe motocicletă în zona Cap Martinet