Antena Meniu Search
x

Video "Do you need gas?" Un român săritor le-a oferit benzină americanilor care au aterizat forţat cu elicopterul Apache pe un câmp cu maci, la Pecineaga, în Constanţa

Un elicopter Apache american a aterizat forţat, marţi, pe un câmp din judeţul Constanţa, la Pecineaga, fiind filmat de mai mulţi şoferi care treceau prin zona respectivă. Unul dintre aceşti şoferi s-a oferit chiar să îi ajute pe americani, iar imaginile au devenit virale pe TikTok.

de Redactia Observator

la 25.05.2021, 19:02

Vezi și

În imaginile respective se observă un elicopter militar american aterizat forţat pe un câmp din comuna Pecineaga, chiar în apropierea unei şosele.

Un conducător auto care a trecut prin zonă a filmat momentul. El încetineşte când trece pe lângă elicopter, întreabă un militar dacă are nevoie de ajutor şi primeşte un răspuns negativ. 

"Aveţi nevoie de ajutor? Hello! Do you need gas? You need gasoline?... (ah...) Everything is ok, ok (n.r.  Aveţi nevoie de combustibil? Aveţi nevoie de benzină?... Totul e ok, ok...)", se aude în dialogul şoferului cu militarii americani. 

Şoferul este asigurat că totul este în regulă, după care îşi continuă drumul.

"Referitor la incidentul de la Pecineaga. Este un elicopter al US de la M.K Se intorcea dintr un antrenament din Bulgaria. A avut o alerta la un senzor din bord. Au aterizat pe camp. Militarii au fost recuperati cu o masina de la MK. Elicoipterul urcat pe trailer si dus la baza, fiind aproape, procedura nu permite ridicarea de la sol pana nu este identificata problema", au transmis autorităţile.

- material realizat cu informaţii obţinute de reporterul Observator Laurenţiu Rădulescu - 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » "Do you need gas?" Un român săritor le-a oferit benzină americanilor care au aterizat forţat cu elicopterul Apache pe un câmp cu maci, la Pecineaga, în Constanţa