Antena Meniu Search
x

Video "Doamne ferește" Dublă-depășire de infarct în Cluj: Mai mulți șoferi cu copii în mașini, la un pas de tragedie

Un șofer inconștient a fost la un pas de a provoca o tragedie, pe un drum din Cluj, după ce s-a angajat în două depășiri de infarct.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 12.05.2022, 16:20

Vezi și

Pe imaginile publicate de Comunitatea Moto Cluj - Asociația CMC se poate observa cum șoferul de la volanul unei Skoda se angajează într-o primă depășire, însă nu ia în calcul mașinile ce vin de pe contrasens și este nevoit să tragă de volan spre stânga, pe acostament, pentru a evita un impact frontal. Câteva secunde mai târziu, șoferul revine pe banda lui, însă nu stă prea mult timp și încearcă o nouă depășire, pe linia continuă. De data aceasta reușește, însă la un pas de accident.

"Astfel de șoferi pun zilnic viața motocicliștilor in pericol iar pentru mai mulți colegi, aceasta a fost ultima imagine văzută... o mașină pe contrasens. De data aceasta, două mașini in care se aflau si copii, au evitat la limită să fie spulberate de acest CJ 85 CLD, in zona Făget pe direcția Sf. Ion - Mănăștur. Cine poate trezi la realitate astfel de șoferi?", au comentat pe Facebook cei de la Comunitatea Moto Cluj.

"În urma difuzării în spațiul public a unor imagini surprinse în trafic, unde sunt observate manevrele de depășire efectuate de un conducător auto, polițiștii Biroului Rutier Cluj s-au sesizat din oficiu, fiind astfel demarate verificări pentru identificarea persoanei în cauză, stabilirea situației de fapt și aplicarea măsurilor legale față de aceasta", au transmis reprezentanții Poliției din Cluj.

Indignare pe Facebook, după manevrele șoferului inconștient din Cluj

Pe acelaşi subiect

Pe Facebook nu au întârziat să apară reacții negative din partea șoferilor, după depășirea de infarct ce se putea solda cu un accident grav.

Radu: Salutare! Eu eram in prima masina in care era sa intre. Cea cu avariile. In masina eram eu si sotia insarcinata care s-a speriat foarte tare…

Claudiu: Graba catre casa nu e o scuza. Am avut situatii similare si nu mi-am riscat viata mea sau a celorlalti.

Cleo: Trimite frate filmarea la politia Cluj pana nu omoara pe cineva! Sa-i retina permisul ca altfel o sa ai pe constiinta persoanele omorate de retardul asta!

Lorena: Doamne ferește! Un nebun ca acesta te omoară pe drum ! Da-ti imaginile politiei!

Alin: Doamne ferește.

Petronela: Tot faceți comentarii de-a **** fără sa știi din ce cauza conducea acasa, v-ați gândit ca cineva din familia lui are nevoie maxima de ajutor da voi comentați, cine conducea asa e sigur pe el, aveți dreptu sa comentați când se întâmplă ceva mai rău, nu o omorât pe nimeni și nici nu s-o băgat în cineva.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » "Doamne ferește" Dublă-depășire de infarct în Cluj: Mai mulți șoferi cu copii în mașini, la un pas de tragedie