Antena Meniu Search
x

Video Audi rupt în două pe un drum din Rădăuți. Mașina s-a făcut bucăți după ce a intrat cu viteză într-un stâlp. Un elev de 18 ani a murit pe loc

Un elev de 18 ani a murit, iar doi tineri de 19 şi 21 de ani sunt în comă după ce maşina în care se aflau s-a lovit de un stâlp. S-a întâmplat în Rădăuţi, iar în urma impactului extrem de violent automobilul cu volan pe dreapta a fost rupt în două. Era condus de tânărul de 21 de ani, care se angajase într-o depăşire riscantă. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional. 
 

de Redactia Observator

la 13.04.2022, 08:04

Vezi și

Făcută din bucăţi sau cum s-a rupt aşa?

S-a rupt în stâlp.

Maşina s-a rupt în două după ce a intrat cu viteză de sâlp, spun martorii. 

Șoferiță: Probabil că avea viteză foarte mare, atâta timp cât n-a mai avut timp să încetinească. Şi venea şi maşină din contrasens.

Pe acelaşi subiect

Femeia e încă în stare de şoc. Spune că acum ar fi fost moartă dacă n-ar fi văzut maşina la timp.

Șoferiță: Eu mă bucur că sunt bine cu copilul. Că am copilul în maşină, veneau de la grădiniţă. Mă bucur că-s bine, asta mă bucur! Şi-mi pare rău şi pentru ei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Şoferiţa de 27 de ani venea cu fiul său de la grădiniţă şi a vrut să facă stânga, pentru a intra în curte. A văzut la timp maşina condusă de tânărul de 21 de ani, care venea spre ea cu viteză şi a oprit.

Șoferiță: Era coloană de maşini în spate. Şi, probabil, el a depăşit toată c oloana de maşini. Şi l-am văzut în ultimul moment. Şi, probabil m-a evitat şi a venit în stâlp. 

O femeie, martor la accident, a sunat la poliție: Am auzit maşina...am auzit o trântitură, praf, şi m-am întors, praf şi aşa ceva sărea. Şi am pus mâna pe telefon şi am sunat la poliţie.

Tinerii din Audi au fost aruncați zeci de metri pe șosea

Cei trei tineri care se aflau în vehicul au fost aruncaţi zeci de metri, pe şosea. Unul dintre ei, elev de 18 ani la liceul agricol din oraş, a murit pe loc. Ceilalţi doi, şoferul şi un alt pasager, de 19 ani, au ajuns în stare gravă la spital.

Dr. Dan Teodorovici, purtător de cuvânt Spitalul Județean Suceava: Pacienţii sunt în stare gravă, în comă, intubaţi, ventilaţi mecanic.

Căpitan Alin Găleată, purtător de cuvânt SU Suceava: Alte două persoane, o mamă cu copilul său, care se aflau în cel de-al doilea autoturism, au fost evaluate din punct de vedere medical şi, din fericire, nu aveau probleme.

Poliţiştii au deschis o anchetă penală în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Audi rupt în două pe un drum din Rădăuți. Mașina s-a făcut bucăți după ce a intrat cu viteză într-un stâlp. Un elev de 18 ani a murit pe loc