Antena Meniu Search
x

Video Doi părinţi din Mehedinţi au ajuns în spatele gratiilor, după ce au bătut un adolescent care s-a certat cu fiul lor

O ceartă între doi elevi s-a transformat într-o răzbunare a părinţilor. Pe un adolescent de 15 ani l-a snopit în bătaie familia unui coleg mai mare cu care avusese o altercaţie. Totul s-a întâmplat în curtea liceului. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 09.12.2021, 17:39

Vezi și

Băiatul a fost lovit în cap cu pumnii şi cu picioarele şi a ajuns la spital. Scenele, de o violenţă extremă, au avut loc şi sub privirile altor elevi. 

Copilul se simte bine, dar mai trebuie supus unor investigaţii medicale complexe pentru că a fost lovit în zona capului. A fost agresat de trei persoane, membrii familiei tânărului cu care intrase iniţial în conflict. Vorbim de tatăl băiatului de 48 de ani, mama acestuia, de 47 de ani, care au fost deja reţinuţi şi urmează să fie prezentaţi Parchetului cu propunere de arestare pentru 30 de zile.

Explicaţii în faţa poliţiştilor trebuie să dea şi un minor de 14 ani, fratele băiatului, care a participat de asemenea la bătaie. Oamenii legii continuă ancheta în acest caz, se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. 

Ce spun poliţiştii

Pe acelaşi subiect

La data de 8 decembrie a.c., Poliția Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată de un tânăr de 16 ani, elev în cadrul unui liceu din municipiu, cu privire la faptul că pe terenul de sport al liceului, un alt elev este agresat de mai multe persoane.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică și Biroului de Investigații Criminale care în urma verificărilor efectuate au stabilit că în pauza dintre orele de curs între doi elevi de 17 ani, respectiv 15 ani au existat niște discuții contradictorii.

În urma acestor discuții în contradictoriu, elevul de 15 ani l-a lovit cu palmele peste față pe elevul 17 ani. După acest incident, elevul de 17 ani și a contactat telefonic părinții și i-a anunțat despre incident.

La scurt timp în incinta liceului au pătruns membrii de familie ai acestuia: tatăl, un bărbat de 48 de ani, fratele, un tânăr de 14 ani și mama, o femeie de 47 de ani. Cele trei persoane l-au lovit cu pumnii și picioarele în zona capului pe elevul de 15 ani, care a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

Cele 3 persoane au fost reținute 24 de ore, urmând ca mâine să fie prezentate Parchetului cu propunere de arestare preventivă. În cauză, se continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Evenimente » Doi părinţi din Mehedinţi au ajuns în spatele gratiilor, după ce au bătut un adolescent care s-a certat cu fiul lor