Antena Meniu Search
x

Video „Bă are curent, eşti prost?” Momentul când adolescentul de 16 ani se electrocutează în Gara din Focşani, surprins în imagini. Copilul a ars ca o torţă

Un gest teribil care l-a costat viaţa. Un adolescent de 16 ani a fost găsit electrocutat în zona Gării Focșani, după ce băiatul ar fi încercat să sară de pe un pod pe un tren, cel mai probabil pentru a-şi face un selfie.

de Monica Palade

la 06.12.2021, 17:12

Vezi și

Momentul dramatic a fost surprins în imagini de prietenii cu care se afla în Gară şi care a încercat să-l determine să renunţe.

-Bă, cazi dracu de acolo, fă-te-n coa. Vezi că te curentezi. Bă, du-te dracu jos. Bă are curent, eşti prost? e de 220 de volţi.

- Nu curenteză mă, ce ai? Am văzut eu în filme.

- Hai mă că vine poliţia, uite gaborii.

Pe acelaşi subiect

- Bă, l-a curentat”, este dialogul tinerilor care îşi filmau prietenul, în momentul când acesta este electrocutat.

S-a aprins ca o torţă

Trupul adolescentului s-a aprins ca o torţă. Adolescentul a fost declarat mort, fiind găsit carbonizat. Clipul dramatic a început să circule printre colegii şi prietenii tânărului, fiindu-ne trimis pe platforma Fii Observator de mama unuia dintre ei.

„Prin apel 112, polițiștii de la Transporturi Feroviare au fost sesizați cu privire la faptul că, în Gara Focșani, un minor în vârstă de circa 16 ani s-a electrocutat, după ce s-a urcat pe vagonul unui tren. La fața locului s-au aflat polițiștii de la Transporturi Feroviare și un echipaj al SAJ Vrancea”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Fii Observator » „Bă are curent, eşti prost?” Momentul când adolescentul de 16 ani se electrocutează în Gara din Focşani, surprins în imagini. Copilul a ars ca o torţă