Antena Meniu Search
x

Băiat de 14 ani, înjunghiat în gât de un coleg de clasă în timpul unui examen, în Manchester

Incident şocant la o şcoală din Manchester, ieri. Un băiat de 14 ani a fost înjunghiat în gât, în faţa profesorilor şi colegilor, în timpul unui examen.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 04.12.2021, 12:28

Sală de clasă
Băiat de 14 ani, înjunghiat în gât de un coleg de clasă în timpul unui examen, în Manchester - Profimedia

Incidentul teribil a avut loc la şcoala Manchester Academy din Moss Side, ieri, în jurul orei 9.40. Manchester Evening News înțelege că atacatorul a intrat în clasă şi l-a înjunghiat pe băiat, sub ochii îngroziţi ai profesorilor şi colegilor. Totul s-a întâmplat în timp ce susţineau un examen.

Alţi doi băieţi de 12 şi 13 ani au fost arestaţi

Copilul a fost transportat de urgență la spital cu răni grave, dar medicii sunt optimişti în privinţa şanselor sale de supravieţuire.

Şcolarul de 13 ani a fost arestat la faţa locului, sub suspiciunea de agresiune şi deţinerea unui obiect ascuţit, interzis în instituţia de învăţământ. Alţi doi băieţi de 12 şi 13 ani au fost arestaţi sub suspiciunea de agresiune, relatează The Sun.

„Poliția a fost chemată în jurul orei 9.40 în această dimineață (2 decembrie) în uma unei solicitări privind o înjunghiere la Academia Manchester, Moss East Lane, Manchester. Serviciile de urgență au intervenit și un elev în vârstă de 14 ani a fost transportat la spital cu răni grave, dar care nu îi pun viaţa în pericol. Un elev în vârstă de 13 ani a fost arestat sub suspiciunea de agresiune şi deţinerea de arme albe şi transportat la secţie. Alți doi băieţi, în vârstă de 13 și 12 ani, au fost arestați sub suspiciunea de agresiune. Cei trei rămân în arest pentru audieri”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Băiat de 14 ani, înjunghiat în gât de un coleg de clasă în timpul unui examen, în Manchester