Antena Meniu Search
x

Video Doi tineri soți au murit pe loc, pe un drum din Timiş, după ce au intrat cu mașina sub un camion. Se întorceau acasă, din Germania

Tragedie pe DN 6, azi noapte, în localitatea Gavojdia, județul Timiș. Doi tineri căsătoriți din Caraș Severin au murit pe loc, după ce au intrat cu mașina sub un camion. Soții se întorceau acasă, din Germania.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 28.02.2021, 09:27

Doi tineri soți au murit pe loc, pe un drum din Timiş, după ce au intrat cu mașina sub un camion. Se întorceau acasă, din Germania Vezi și

Nenorocirea a avut loc, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe drumul care leagă Lugojul de Caransebeș.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de poliție, pompieri, dar și ambulanțe, însă cei doi tineri nu au mai putut fi salvați.

lugojinfo.ro

Impactul frontal cu autocamionul a fost atât de violent, încât mașina soților din Caraș Severin a intrat cu partea din față sub camion.

lugojinfo.ro

Femeia de 36 de ani și soțul ei, în vârstă de 40 de ani, au murit pe loc.

Șoferul mașinii ar fi controlul volanului într-o curbă

Echipajele de descarcerare s-au chinuit două să-i scoată dintre fiare.

"La ora 23:27, am fost solicitați să intervenim la un accident rutier pe drumul E70, la ieșirea din Lugoj spre Caransebeș.

În accident au fost implicate o autoutilitară și un autoturism în care se aflau 2 persoane.

În urma impactului frontal, cele două persoane aflate în autoturism au rămas încarcerate.

Intervenția a fost dificilă, deoarece autoutilitara avea peste 26 de tone, iar pentru extragerea victimelor pompierii au lucrat mai bine de 2 ore. Din nefericire, victimele (un bărbat și o femeie) au suferit leziuni incompatibile cu viața.

10 pompieri au intervenit de urgență cu o autospecială de primă intervenție, două autospeciale de descarcerare, două autospecială de stingere cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD. De asemenea, la fața locului au fost alertate și echipaje de poliție, dar și o ambulanță SAJ", au transmis reprezentanții ISU Timiș

Cei doi soți se întorceau din Germania

Soții erau din localitatea Slatina Timiș, Caras Severin, și primele date arată că se întorceau acasă din Germania. 

"Azi-noapte, în jurul orelor 23.35, un bărbat în vârstă de 41 ani, a condus un autoturism pe DN 6, dinspre municipul Lugoj spre municipiul Caransebeș, iar la km 488+200m, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare într-o curbă la dreapta intrând în coliziune cu o autoutilitară ce circula regulamentar condusă de un bărbat în vârstă de 49 ani.

În urma impactului a rezultat decesul bărbatului în vârstă de 41 de ani și a unei femei în vârstă de 37 de ani, pasageră în autoturism. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", potrivit IPJ Timiș.

Șoferul camionului le-a spus polițiștilor că autoturismul avea viteză în momentul impactului, scrie lugojinfo.ro.

Trupurile neînsuflețite au fost duse la morga spitalului din Lugoj. 

Polițiștii lugojeni continuă cercetările în acest caz, oentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea tragediei.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Iulia Pop -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Doi tineri soți au murit pe loc, pe un drum din Timiş, după ce au intrat cu mașina sub un camion. Se întorceau acasă, din Germania