Antena Meniu Search
x

Video Anamaria și Cristina, două fetițe de 9 și 12 ani din Sălaj, au murit arse de vii, după ce camera în care se aflau a luat foc. Părinții erau plecați la un botez

Singure, înspăimântate și fără niciun ajutor, Anamaria și Cristina, două surori de 9 și 12 ani din Cuceu, județul Sălaj, au avut parte de un sfârșit cumplit în noaptea de duminică spre luni. Fetele au murit, după ce camera în care se aflau a luat foc.

de Monica Palade

la 15.01.2024, 17:26

Vezi și

În tot acest timp, părinții se aflau la un botez, iar vecinii au fost cei care au dat alarma după ce au văzut fumul gros care ieșea din casă.

Ajutoarele sosite la fața locului nu au mai putut face nimic pentru cele două copile. Medicii au declarat decesul la faţa locului. Aveau arsuri pe 80% din suprafața corpului.

Vâlvătaia a pornit de la soba din camera în care se aflau, iar în 20 de minute toată încăperea a ars.

Ce spun salvatorii

Pe acelaşi subiect

Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Porolissum" al județului Sălaj a fost anunțat duminică seara, la ora 20.42, prin apel la numărul unic de urgență 112, despre producerea unui incendiu la o casă din localitatea Cuceu. La fața locului s-au deplasat forțe și mijloace din cadrul Secției Jibou: o autospecială de stingere cu apă și spumă și două echipaje SMURD (o ambulanță tip B2 și o autospecială cu medic) încadrate cu 9 pompieri, respectiv o ambulanță aparținând Serviciului de Ambulanță Județean.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin degajare mare de fum în interiorul locuinței.

Două minore (de 9 ani, respectiv de 12 ani) au fost găsite de echipajele de pompieri și au fost evacuate din locuință. Ele au suferit arsuri pe 80% din suprafața corpului,iar din nefericire, a fost declarat decesul acestora de către medicul aflat la fața locului.

Cauza probabila a fost amplasarea necorespunzatoare a unor materiale combustibile în apropierea sobei care era utilizată pentru încălzirea încăperii, spune ISU Sălaj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Anamaria și Cristina, două fetițe de 9 și 12 ani din Sălaj, au murit arse de vii, după ce camera în care se aflau a luat foc. Părinții erau plecați la un botez