Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Dramă fără margini la Ineu. Un copil îşi plânge tatăl mort în groaznicul accident de la Voivodeni. "Cosmin, drum bun prietene…"

Dramă fără margini într-o familie din Ineu, judeţul Arad, în urma tragediei de joi, de la Voivodeni. Cosmin Moț, un bărbat de 40 de ani, tatăl unui copil, s-a stins din viață într-un groaznic accident rutier. 

de Redactia Observator

la 24.06.2018 , 13:58

Dramă fără margini într-o familie din Ineu, judeţul Arad, în urma tragediei de joi, de la Voivodeni. Cosmin Moț, un bărbat de 40 de ani, tatăl unui copil, s-a stins din viață într-un groaznic accident rutier. 

Accidentul s-a produs pe drumul Arad – Moneasa, în el fiind implicate maşina condusă de Cosmin şi un microbuz.

În urma impactului, bărbatul a rămas încarcerat între fiarele contorsionate ale maşinii, de unde a fost scos de echipajul de descarcerare al ISU.

Articolul continuă după reclamă
Pe acelaşi subiect

În ciuda eforturilor medicilor de a-i salva viaţa, Cosmin a fost declarat decedat.

Dispariţia lui Cosmin Moţ a îndoliat o întreagă comunitate.

Primarul Ineului, Călin Abrudan a postat și el pe contul său de Facebook un mesaj de condoleanțe, soția lui Cosmin, Simona, fiind angajată a Primăriei din Ineu:

„În urma unui tragic accident de circulație care s-a petrecut astăzi (n.r. ieri) la Voivodeni, s-a stins soțul colegei noastre Simona Moț, ineuanul Moț Cosmin. Din păcate în acestă săptămână, este a doua tragedie care lovește comunitatea ineuană…

În aceste momente grele, transmitem sincere condoleanțe colegei noastre și familiei.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Au urmat zeci de mesaje de condoleanţe de la apropiaţi şi cei care l-au cunoscut pe Cosmin.

"Condoleanţe familiei! Moţule am fost prieteni, vecini, colegi de şcoală, eşti şi vei fi în inima mea... drum bun prietene!!!"

"Sincere condoleanțe Familiei și Bunul Dumnezeu sa aibă grija de sufletul tău ...prieten drag"

"Condoleanțe familiei.Dumnezeu s-al ierte și să-l odihnească . Sa va de-a Domnul Dumnezeu să treceți peste acest necaz!"

"Odihnă veșnică, dragul meu nepot. Dumnezeu să-ți așeze sufletul în Rai, iar pe cei rămași să-i întărească".

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Dramă fără margini la Ineu. Un copil îşi plânge tatăl mort în groaznicul accident de la Voivodeni. "Cosmin, drum bun prietene…"