Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Momentul în care taximetristul din Lugoj este omorât de doi copii a fost surprins de camerele de supraveghere!

Momentul în care taximetristul de 77 de ani, din Lugoj, este ucis de cei doi adolescenţi în comuna timişeană Darova, acolo unde bărbatul plecase să preia o comandă, a fost suprins de camerele de supraveghere. Cel puţin asta susţine primarul localităţii, Sorin Tilihoi.

de Redactia Observator

la 24.06.2018 , 14:31

Momentul în care taximetristul de 77 de ani, din Lugoj, este ucis de cei doi adolescenţi în comuna timişeană Darova, acolo unde bărbatul plecase să preia o comandă, a fost suprins de camerele de supraveghere.

Cel puţin asta susţine primarul localităţii, Sorin Tilihoi.

Edilul a făcut anunţul pe pagina lui de Facebook.

Articolul continuă după reclamă

"Până la ora 2, astă noapte, s-au făcut cercetări şi pe camerele de l-a primărie s-a surprins momentul când a fost executat taximetristul", a scrie Sorin Tilihoi pe pagina de socializare.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reamintim că polițiștii din Timiş au intrat, ieri după-amiază, în stare de alertă după ce în pădurea de lângă Sinersig a fost găsit cadavrul unui bărbat, care intrase în putrefacție. În urma verificărilor s-a stabilit că persoana decedată era un taximetrist din Lugoj.

Bărbatul era dat dispărut de aproape o săptămână, nemaifiind văzut din noaptea de 12 spre 13 iunie, când a plecat la o comandă în comuna Darova.

Anchetatorii au stabilit că în momentul în care a ajuns la comandă, șoferul era așteptat de doi adolescenţi, unul de 17 ani și unul de 15 ani. 

Cel de 17 ani l-a lovit din spate cu cuțitul în gât și apoi în zona feței. Au dus cadavrul în pădure și l-au abandonat. I-au luat telefonul mobil, banii – aproximativ 200 lei, și mașina, apoi au plecat la Timișoara, unde au vândut telefonul.

S-au plimbat cu taxiul până au rămas fără benzină. Au abandonat autoturismul în zona Parcului Copiilor, după care s-au întors la Darova. 

Poliţiştii i-au identificat pe cei doi autori ai crimei şi i-au audiat în noaptea de sâmbătă spre duminică, aceştia fiind reţinuţi pentru 24 de ore pentru omor calificat.

Cazul a fost preluat de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Momentul în care taximetristul din Lugoj este omorât de doi copii a fost surprins de camerele de supraveghere!