Antena Meniu Search
x

Video "Drum lin către îngeri, ne-ai lăsat cu sufletele arse". George, tânărul mort în accidentul înfiorător din Buzău, ar fi furat Loganul de la vărul său

George avea 24 de ani și o viață întreagă înainte. Trăia o frumoasă poveste de dragoste cu o tânără tot din Buzău, alături de care își făcuse planuri frumoase pentru viitor. Din păcate, destinul băiatului a fost frânt azi dimineață, în urma unui accident de circulație înfiorător, care lasă loc multor semne de întrebare. Tragedia a avut loc pe DJ 203D, în localitatea buzoiană Țintești. 

de Redactia Observator

la 25.01.2023, 13:50

Vezi și

George se afla la volanul unui Logan și conducea dinspre satul Smeeni spre municipiul Buzău când, din motive neștiute încă, ar fi intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit frontal cu o mașină de pompieri care se întorcea din misiune. Impactul a fost cumplit. Loganul a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat pe câmp, unde a rămas fără plafon. Băiatul a fost prins între fiarele autoturismului și a murit pe loc.

Tragedia a avut loc pe DJ203 D, în zona localității Țintești. "Este vorba despre o coliziune între autoturismul condus pe direcția Smeeni către Buzău de către un șofer în vârstă de 24 de ani, din Smeeni și autospeciala Inspectoratului pentru Situații de Urgență Buzău, care circula din sens opus și la volanul căreia se afla un conducător auto de 35 de ani, din Smeeni", a transmis IPJ Buzău.

Trei pompieri, cu vârste între 23 și 38 de ani, au fost răniți în accident, fiind preluați de ambulanță și transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Pe acelaşi subiect

George fusese diagnosticat cu epilepsie la scurt timp după ce şi-a luat permisul de conducere

Din primele cercetări, tânărul vinovat de accident, ar fi furat maşina de la vărul său pentru a merge în oraş. Mai mult, bărbatul care avusese şi o tentativă de suicid, fusese diagnosticat cu epilepsie la scurt timp după ce şi-a luat permisul de conducere. 

Pe rețelele de socializare curg neîncetat mesajele de condoleanțe. Toți cei care l-au cunoscut sunt șocați de moartea fulgerătoare a tânărului buzoian. 

"Să le dea Dumnezeu părinților multă putere să poată trece peste asemenea durere, îmi pare foarte rău" / "Dumnezeu sa te ierte scumpul nostru văr, nu ne vine să credem ce s-a întâmplat, ne-ai lăsat cu sufletele arse. Drum lin către îngeri, vărul nostru scump și drag" / "Dumnezeu sa te ierte sufletul meu bun, nu te voi uita niciodată!".

Polițiștii buzoieni continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "Drum lin către îngeri, ne-ai lăsat cu sufletele arse". George, tânărul mort în accidentul înfiorător din Buzău, ar fi furat Loganul de la vărul său