Antena Meniu Search
x

Accident în lanţ într-o localitate din Cluj: Fetiță de 7 ani rănită, după ce mașina în care se afla a fost proiectată într-un vehicul parcat

O fetiță în vârstă de 7 ani a fost rănită, marți, în localitatea Luna, din județul Cluj, după ce mașina în care se afla a fost lovită de un alt autoturism și proiectată într-un vehicul parcat. Potrivit Poliției Cluj, accidentul rutier s-a produs pe DN15E60, pe raza localității Luna.

de Redactia Observator

la 24.01.2023, 15:22

Primele cercetări au indicat faptul că la pătrunderea pe DN15 E60, de pe un drum comunal, autoturismul condus de un bărbat de 50 de ani ar fi acroșat un autoturism condus pe DN15 E60, în direcția orașului Luduș, de o femeie de 50 de ani, din județul Sibiu. Ulterior, mașina condusă de sibiancă a fost proiectată într-un alt autoturism oprit.

O fetiță de 7 ani, pasageră în autoturismul condus de sibiancă, dar și încă o femeie în vârstă de 52 de ani, din Cluj-Napoca, pasageră în autoturismul oprit, au fost rănite. Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Accident în lanţ într-o localitate din Cluj: Fetiță de 7 ani rănită, după ce mașina în care se afla a fost proiectată într-un vehicul parcat