Antena Meniu Search
x

Video Accident mortal cu mașina de pompieri, în Buzău. Un tânăr de 24 de ani a sfârșit într-un Logan făcut praf, după un impact frontal înfiorător

Tragedie pe un drum din Buzău, în această dimineață. Un tânăr de 24 de ani a murit în urma unui cumplit accident de circulație, după ce Loganul pe care îl conducea ar fi intrat pe contrasens, ciocnindu-se frontal cu o mașină de pompieri. Trei militari au fost răniți și transportați la spital.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 25.01.2023, 11:43

Vezi și

Tragedia s-a produs pe DJ 203D, în localitatea buzoiană Țintești. 

Șoferul din Logan, un tânăr de 24 de ani, conducea spre Buzău, în timp mașina pompierilor, la volanul căreia se afla un tânăr de 35 de ani, circula din sens opus. 

Din primele date, autospeciala ISU Buzău se întorcea din misiune, Loganul intrând, se pare, pe contrasens. În urma impactului frontal, mașina condusă de șoferul de 24 de ani a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat pe câmp. Băiatul a fost strivit de fiarele autoturismului și a murit pe loc.

Șoferul Loganului a murit pe loc, trei pompieri au fost transportați la spital

Pe acelaşi subiect

Trei pompieri, cu vârste între 23 și 38 de ani, au fost răniți în accident, fiind preluați de ambulanță și transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Conform unor surse, se pare că tânărul de 24 de ani furase mașina de la vărul sau și se deplasa către oraș. Băatul era de loc din Smeeni, județul Buzău.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Accident mortal cu mașina de pompieri, în Buzău. Un tânăr de 24 de ani a sfârșit într-un Logan făcut praf, după un impact frontal înfiorător