Meniu LIVE
Search
x

Video Dudele i-au adus sfârşitul. Un giurgiuvean a căzut în fosa septică a unei primării în timp ce încerca să culeagă fructele

Un bărbat de 65 de ani şi-a pierdut viaţa în fosa septică a unei primării din Giurgiu. Bărbatul ar fi vrut să culeagă dude, doar că bucata de lemn care acoperea fosa a cedat sub greutatea sa. Politiştii au deschis un dosar de moarte suspectă.

De Andre Rotaru la 26.06.2021, 10:01
Vezi și

O şapcă şi o sacoşă observate lângă groapă le-a dat de gândit oamenilor chemaţi cu vidanja în curtea primăriei Săbăreni. Când au deschis fosa septică au dat de bărbatul decedat. 

''Omul s-a dus sa mănânce dude, s-or fi urcat în dud, o fi sărit pe colt, s-a dus capacul și a căzut. N-avea ce sa caute acolo.''

''A vrut sa scoată bani de la bancomat. Fetița a plecat și l-ar fi găsit la primărie în fosa. Așa am auzit.''

Alarma la 112 a fost dată chiar de fiica bărbatului. Poliţiştii au venit, doar că n-au mai avut ce face. Au constatat decesul. 

Pe acelaşi subiect

Purtător de cuvânt IPJ Giurgiu: Polițiștii au identificat la faţa locului cadavrul unui bărbat de 65 de ani din comuna Săbăreni, judetul Giurgiu. În cauză se efectuează verificări pentru moarte suspectă.

Semnal de alarmă pentru localnici

Localnicii sunt îngrijoraţi pentru că în zonă, foarte aproape de primărie, este şi un loc de joacă, iar fosa este în continuare acoperită cu un capac improvizat. Am încercat să stăm şi noi de vorbă cu primarul. Nu s-a putut.

''Bună ziua, doamnă! Dar de ce ne închideţi uşa?

Suntem într-o instituţie publică.

Voiam să vă întrebăm unde putem să-l găsim pe domnul primar. 

Momentan nu este. Acum a ieşit. E prin zonă. 

Şi când se întoarce? 

Nu ştiu.''

Trupul bărbatului a fost ridicat de politişti şi dus la serviciul de medicină legală pentru necropsie. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Dudele i-au adus sfârşitul. Un giurgiuvean a căzut în fosa septică a unei primării în timp ce încerca să culeagă fructele