Antena Meniu Search
x

Video "E un copil mort în boscheți!". O adolescentă și-a ucis fratele mai mic, după ce s-a urcat drogată la volan. Băiatul a fost aruncat prin parbriz, după un accident teribil în Brăila

Noaptea trecută, în zona podului Apollo din Brăila, s-a produs un groaznic accident de circulație. În jurul orei 21:50, o mașină care ar fi rulat cu viteză s-a izbit de un stâlp, a rupt gardul de protecție, după care s-a oprit la doar câțiva metri de un bloc de locuințe. Din păcate, impactul a fost fatal pentru un băiat de 16 ani, pasager în autoturism. Adolescentul a fost aruncat prin parbriz și a sfârșit pe trotuar. Oamenii legii spun că accidentul a fost provocat chiar de sora victimei, o tânără de 17 ani care s-a urcat la volan beată și fără permis.   

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 13.09.2022, 14:48

Vezi și

Vă avertizăm că urmează informaţii cu un puternic impact emoţional. 

E un copil mort în boscheți! 

Bă, ești nebun? 

Sunt afirmațiile martorilor în timp ce filmează primele momente ale intervenției salvatorilor, după tragedia produsă noaptea trecută, în municipiul Brăila. Nenorocirea a avut loc cu puțin timp înainte de ora 22.00, în zona podului Apollo. Chiar la urcarea pe pod, un Opel care rula cu viteză pe Şoseaua Baldovinesti, potrivit martorilor, venind dinspre strada Comuna de Paris către Bulevardul Dorobanţilor, mașina a acroșat un stâlp, a ieșit de pe șosea, a rupt gardul de protecție și a ajuns pe spațiul verde, între pod și un bloc de locuințe. În Opelul făcut praf se aflau doi frați – o fată și un băiat, ambii minori. 

Pe acelaşi subiect

Sora băiatului s-ar fi urcat drogată la volan

Fata de 17 ani se afla la volan, iar fratele ei cu un an mai mic era pasager în autoturism. Pentru adolescent, accidentul a fost fatal. Impactul l-a aruncat prin parbriz, fiind găsit mort pe trotuar. Sora lui a scăpat cu viață, fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Însă, la testarea cu aparatul Drug Test, ar fi rezultat consumul de substanțe psihoactive, motiv pentru care i-au fost recoltate mostre biologice la spital.

"În această seară (aseară n.r.), în jurul orei 21:50, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați prin apeluri 112 cu privire la faptul că pe Șoseaua Baldovinești, în zona podului Apollo din municipiu ar fi avut loc un accident rutier. Din primele cercetări, se pare că o tânără, în varstă de 17 ani, din Brăila, ar fi condus un autovehicul pe Șoseaua Baldovinesti, dinspre strada Comuna din Paris către Bulevardul Dorobanților, iar la urcarea pe pod, ar fi pierdut controlul volanului, ar fi acroșat un stâlp situat pe partea dreaptă a sensului de deplasare după care s-a oprit pe spațiul verde. În urma evenimentului, la fața locului, pe trotuar, a fost identificat un tânăr, în vârstă de 16 ani, din Brăila, care a fost declarat decedat de echipajul medical, iar tânăra în vârstă de 17 ani, a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Tânăra a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ", a transmis IPJ Brăila. 

Cercetările sunt continuate de poliţişti pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul, fiind întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducere fără permis şi conducerea unui vehicul sub influenţa unor substanţe psihoactive.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » "E un copil mort în boscheți!". O adolescentă și-a ucis fratele mai mic, după ce s-a urcat drogată la volan. Băiatul a fost aruncat prin parbriz, după un accident teribil în Brăila