Antena Meniu Search
x

Video Tragedie evitată la limită, în Bucureşti. O copilă de 2 ani a fost lovită la locul de joacă de o şoferiţă care încerca să iasă dintr-o parcare

I-a stat inima de spaimă unei mame din Bucureşti. Fetiţa ei de doi ani a fost lovită de o maşină, care a intrat într-un loc de joacă. Femeia de la volan încerca să iasă dintr-o parcare, dar se pare că a încurcat pedala de frână cu acceleraţia. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 12.09.2022, 19:36

Vezi și

Mama copilului nici nu a apucat să reacţioneze când maşina a intrat în locul de joacă fără gard, delimitat de aleea doar de bordură. După incidentul petrecut într-un complex rezidenţial din zona Metalurgiei, şoferiţa, în vârstă de 39 de ani, nu a putut să explice martorilor ce s-a întâmplat. Au aflat poliţiştii. 

Copilă de doi ani, lovită la locul de joacă

Bogdan Dinu, reporter Observator: Şoferiţa nu a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan, însă, potrivit unor surse din anchetă, aceasta ar fi încurcat pedala de frână cu pedala de acceleraţie.

Fetiţa de doi ani care era în locul de joacă în care a intrat maşina a fost dusă rapid la spital. Medicii i-au făcut investigaţii şi au dat verdictul. A avut mare noroc.

Pe acelaşi subiect

Florin Bica, purtător de cuvânt, Spitalul Bagdasar Arseni: Nişte zgârieturi şi două cucuie. 

Mama a refuzat, a semnat şi a plecat acasă. 

Şoferiţa care a intrat cu maşina în locul de joacă este anchetată în libertate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Tragedie evitată la limită, în Bucureşti. O copilă de 2 ani a fost lovită la locul de joacă de o şoferiţă care încerca să iasă dintr-o parcare