Antena Meniu Search
x

Video Ea este Andrada, fata de 16 ani moartă în accidentul din Mehedinţi, produs de amicul ei beat şi fără permis

Lacrimi şi multă durere pentru Andrada, adolescenta de 16 ani care şi-a găsit sfârşitul azi noapte, într-un accident cumplit pe un drum din comuna Bălăciţa, judeţul Mehedinţi. Cel care a condus-o spre moarte a fost chiar unul dintre amicii tinerei, care, ameţit de aburii alcoolului şi fără să deţină permis de conducere a urcat nestingherit la volanul autoturismului. 

de Redactia Observator

la 24.12.2023, 15:07

Andrada avea 16 ani, era elevă în clasa a IX-a la Liceul Teoretic "Șerban Cioculescu" din Drobeta Turnu Severin și avea toată viața înainte. Noaptea trecută, însă, destinul ei a fost curmat brusc într-un accident înfiorător, după ce maşina în care se afla răsturnat într-un şanţ. Impactul a fost atât de violent, încât trupul copilei a fost pur şi simplu aruncat la zeci de metri de metri distanţă.

Andrada nu a mai putut fi salvată de medici

La sosirea medicilor, fata se afla deja în stop cardio-respirator, iar după zeci de minute de resuscitare, salvatorii au fost nevoiţi să declare decesul. 

Pe acelaşi subiect

Adolescenta se urcase în autoturism alături de o colegă de clasă, iar la volan era un amic. Şoferul de ocazie nu avea permis de conducere şi băuse mult alcool. "Conducătorul auto a fost testat cu aparatura din dotare care a indicat o alcoolemie de 0,49 mg/litru alcool pur în aerul expirat", a declarat Nicolae Lohon, purtător de cuvânt IPJ Mehedinți.

Poliţişti au întocmit acum un dosar penal pentru mai multe infracţiuni, printre care se numără: ucidere din culpă, conducerea unui vehicul fără a deţine permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului. 

"La data de 24 decembrie a.c., ora 00.25, un tânăr de 21 ani din comuna Bălăcița, în timp ce conducea un autoturism pe DJ606A, în localitatea Bălăcița, într-o curba la dreapta a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma accidentului a rezultat decesul unei minore de 16 ani, din aceeași localitate, pasageră pe locul din față al autoturismului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatura din dotare care a indicat o alcoolemie de 0.49 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, din verificările efectuate de polițiști a reieșit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere", a transmis IPJ Mehedinţi.

Fata de 16 ani, plânsă de toţi cei care au cunoscut-o

Andrada a lăsat în urma ei o mare de durere. Familia, prietenii, colegii și toţi cei care au cunoscut-o transmit transmit pe reţelele de socilizare zeci de mesaje de condoleanţe

Copila, care avea doi fraţi mai mari, va fi înmormântată după Crăciun. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Ea este Andrada, fata de 16 ani moartă în accidentul din Mehedinţi, produs de amicul ei beat şi fără permis