Antena Meniu Search
x

Video "​Mă rugam la Dumnezeu să mi-o aducă la viaţă". Andrada a sfârşit la 16 ani, nevinovată. Un prieten beat şi fără permis a condus-o spre moarte, azi noapte, pe un drum din Mehedinţi

O adolescentă de 16 ani a murit azi-noapte, după ce maşina în care se afla alături de alţi trei prieteni s-a răsturnat într-un şanţ în comuna Bălăciţa, din judeţul Mehedinţi. Cel care a condus-o spre moarte a fost chiar unul dintre amicii tinerei, care, ameţit de aburii alcoolului şi fără să deţină permis de conducere a urcat nestingherit la volanul autoturismului. Vă avertizăm, urmează detalii care vă pot afecta emoţional!   

de Redactia Observator

la 24.12.2023, 11:12

Vezi și

Mama fetei: Mă rugam la Dumnezeu să facă o minune să mi-o aducă la viaţă.

Andrada era elevă în calsa a IX-a la Liceul Teoretic Şerban Cioculescu din Drobeta Turnu Severin, iar pentru că avea cele mai bune rezultate la învăţătură era şi şefa clasei. Azi-noapte, adolescenta model, a plecat împreună cu alţi trei amici în cursa mortală.

Mama fetei: Să se plimbe puţin, jumătate de oră dacă stătea pe un pod şi după venea acasă. Era atât de încântată...

Accident mortal în Mehedinţi. Adolescenta fost aruncată la zeci de metri de metri distanţă

Pe acelaşi subiect

Fata s-a urcat în autoturism alături de o colegă de clasă, iar la volan era un amic. Şoferul de ocazie nu avea permis de conducere şi băuse mult alcool.  

Nicolae Lohon, purtător de cuvânt IPJ Mehedinți: Conducătorul auto a fost testat cu aparatura din dotare care a indicat o alcoolemie de 0,49 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Mama fetei: Nici permis şi era băut, de abia se ţinea pe picioare. 

Ameţit bine a pierdut controlul volanului, iar maşina s-a răsturnat în şanţ. Impactul a fost atât de violent, încât trupul adolescentei de 16 ani a fost pur şi simplu aruncat la zeci de metri de metri distanţă. La sosirea medicilor fata se afla deja în stop cardio-respirator, iar după zeci de minute de resuscitare, salvatorii au fost nevoiţi să declare decesul. 

Poliţişti au întocmit acum un dosar penal pentru mai multe infracţiuni, printre care se numără: ucidere din culpă, conducerea unui vehicul fără a deţine permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului. "La data de 24 decembrie a.c., ora 00.25, un tânăr de 21 ani din comuna Bălăcița, în timp ce conducea un autoturism pe DJ606A, în localitatea Bălăcița, într-o curba la dreapta a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma accidentului a rezultat decesul unei minore de 16 ani, din aceeași localitate, pasageră pe locul din față al autoturismului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatura din dotare care a indicat o alcoolemie de 0.49 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, din verificările efectuate de polițiști a reieșit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere", a transmis IPJ Mehedinţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "​Mă rugam la Dumnezeu să mi-o aducă la viaţă". Andrada a sfârşit la 16 ani, nevinovată. Un prieten beat şi fără permis a condus-o spre moarte, azi noapte, pe un drum din Mehedinţi