Antena Meniu Search
x

El este POLIŢISTUL-EROU care a refuzat o MITĂ URIAŞĂ şi a fost TĂIAT de un criminal periculos!

Un poliţist din judeţul Neamţ poate fi considerat erou după ce şi-a riscat viaţa pentru a prinde un criminal şi a refuzat o mită uriaşă.

Un poliţist din judeţul Neamţ poate fi considerat erou după ce şi-a riscat viaţa pentru a prinde un criminal şi a refuzat o mită uriaşă.

Agentul şef Toma Vleoangă, în vârstă de 42 de ani, din judeţul Neamţ, a trecut 'la mustaţă' pe lângă moarte în vara acestui an atunci când, deşi mai avea doar două minute până la ieşirea din tură, a intervenit pentru prinderea unui criminal periculos.

În urmă cu câteva zile, poliţistul a refuzat o mită de 3.000 de lei de la un bărbat care transporta ilegal aproape 10 metri cubi de lemn.

Pe acelaşi subiect

Pentru că şoferul maşinii pline cu lemn furat nu avea documente, poliţistul l-a amendat cu 10.000 de lei şi i-a confiscat lemnul. Ulterior, şoferul s-a prezentat la sediul secţiei de poliţie şi a încercat să îl mituiască pe poliţist cu 3.000 de lei.

Agentul Vleoangă i-a sesizat pe procurori, iar şoferul a fost prins în flagrant în timp ce încerca să ofere mită.

VEZI ŞI: Un poliţist din Neamţ a refuzat o mită URIAŞĂ pentru un transport ilegal de lemne. Le-a luat și lemnul, și mașina și le-a dat o amendă să-l ţină minte toată viaţa

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » El este POLIŢISTUL-EROU care a refuzat o MITĂ URIAŞĂ şi a fost TĂIAT de un criminal periculos!