Antena Meniu Search
x

Video Electric Castle 2023. Cătălin a cerut-o pe Antonia în locul unde s-au cunoscut acum 2 ani: "Ne-am întâlnit la castel şi i-am zis să construim un castel împreună"

Pentru a treia noapte la rând, domeniul Banffy a fost plin de tineri dornici de distracţie până în zori. Ploaia torenţială care s-a abăut peste festival nu i-a oprit nicio secundă din dans. Capul de afiş al serii a fost americanul Iggy Pop, care si a sfidat vârsta şi a transmis aceeaşi energie de acum 30 ani. 

de Redactia Observator

la 22.07.2023, 20:53

Vezi și

A fost o nouă noapte electrizantă la Bonţida. La 76 de ani, legendarul cântăreţ american Iggy Pop a ţinut publicul în priză minute în şir. Nici ploaia nu i-a trimis pe tineri acasă. Unii au vrut să iasă în evidenţă din zecile de mii de oameni şi au pariat pe costumaţie.

Rinaldo: Am costumul ăsta de ceva timp, cred că de vreo 5 ani şi vreau să-l iau la fiecare festival. Am început la Untold, acum am venit şi aici cu el, vreau să alerg cu el la maraton. Îmi place, e chestia mea.

Antonia şi Cătălin au făcut pasul cel mare la Electric Castle

Iar pentru alţii festivalul a fost scena perfectă pentru a face pasul cel mare. Antonia şi Cătălin s-au cunoscut în urmă cu doi ani chiar la Electric Castle.

Pe acelaşi subiect

Tineri: Am zis că ne-am întâlnit la castel şi i-am zis să construim un castel împreună. Ăsta era contextul meu.

Peste 58 de mii de oameni au participat la cea de a treia noapte de petrecere de la Bonţida. Printre ei şi Cuza.

Cuza: Mie îmi place Electricul, este unul dintre festivalurile mele preferate. Mi se pare foarte tare că nu e doar un festival de noapte, chiar dimpotrivă, de cele mai multe ori e un festival de zi.

În timpul zilei pe domeniul Banffy tinerii s au ocupat de treburi practice. Un ong a realizat un atelier pentru a învăţa bărbaţii să repare lucrurile prin casă, dar culmea. cele mai interesate au fost femeile.

Andrei Comănescu, reprezentant ONG: Avem un proiect care se numeşte ''Eu mi-am lucrat aici'' unde vrem să învăţăm oamenii să facă diverse reparaţii de bază prin casă, astfel să nu mai plăteşti un ''Dorel'', o sumă semnificativă de bani.

Penultima seară de festival se anunţă şi ea glorioasă. Pe scena principală se va auzi muzica electronică de la Jamie XX, iar trupa de rock Sigur Rós anunţă un show de zile mari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Electric Castle 2023. Cătălin a cerut-o pe Antonia în locul unde s-au cunoscut acum 2 ani: "Ne-am întâlnit la castel şi i-am zis să construim un castel împreună"