Antena Meniu Search
x

Video Electric Castle 2023. De la nuntă direct la festival. Ana a venit la Bonţida îmbrăcată în rochia de mireasă, alături de soţ: "Locul ăsta e special pentru noi"

Distracţie, energie şi ritmuri electrizante. Sunt cuvintele care s-au împletit perfect în cea de-a doua noapte a festivalului Electric Castle. S-a dansat până la răsărit, pe ritmurile celor mai cunoscuţi dj şi cântăreţi. Pe lângă mişcările de dans, miile de tineri s-au întrecut şi în ţinute adaptate evenimentului. 

de Redactia Observator

la 21.07.2023, 20:05

Vezi și

Într-o ie autentică, albă ca spuma laptelui, ţesută cu fir albastru de Voroneţ. Aşa a urcat pe scenă rapperul american Mackelmore. La castelul Banffy, toţi vor să iasă în evidenţă. Ana şi Alexandru reuşesc cu brio. Ea, în rochie de mireasă, pălărie cu pană şi cizme cu talpă groasă. El, un sacou roz, cămaşă de in şi sneakerşi.

Miri: Ne distrăm şi facem trash the dress. Am avut nunta sâmbătă şi ne-am gândit că cel mai frumos loc pentru a distruge frumuseţea asta de rochie este la EC. Căsătoriţi legal de un an, de 5 zile şi religios, împreună de peste 4 ani. Locul ăsta e super special pentru noi.

Mario e influencer pe TikTok. Face paradă din fiecare ţinută.

Mario: Am ales o ţinută lejeră. Anul trecut am fost extra şi mă dureau picioarele. Mi-am luat o cămaşă, un maiou alb, e cald, pantalonii de explorator. În picioare şalupe.

Ore bune a petrecut şi Andra în faţa oglinzii pentru a pregăti ţinuta de festival.

Andra: Am mers mai mult all black. Bluza e personalizată de mine, cusută de mine cu lanţurile. fuste, chestii vaporoase.

Cine n-a apucat să îşi accesorizeze ţinuta de acasă, o poate face direct pe domeniu, unde este deschis un "antimall", cu creaţii româneşti. 

Noaptea trecută, festivalul Electric Castle şi-a turat motoarele la capacitate maximă, iar muzica a rasunat de pe toate cele 12 scene. Pe mainstage, startul a fost dat de trupa ASIA.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Entertainment » Electric Castle 2023. De la nuntă direct la festival. Ana a venit la Bonţida îmbrăcată în rochia de mireasă, alături de soţ: "Locul ăsta e special pentru noi"