Antena Meniu Search
x

Video Electric Castle 2023. Iggy Pop, spectacol de senzaţie ca acum 30 de ani. Ploile torenţiale nu au oprit zecile de mii de oameni de la distracţie

A fost o nouă noapte de distracţie la Electric Castle, în ciuda codului portocaliu de ploi. Zeci de mii de oameni au ignorat capriciile naturii şi au dansat până la răsăritul soarelui. Legendarul Iggy Pop a urcat pe scenă cu aceeaşi energie pe care o avea şi în urmă cu 30 ani. Totul, spre bucuria petrecăreţilor, care au simţit din plin adrenalina. 

de Redactia Observator

la 22.07.2023, 08:18

Vezi și

Legendarul cântăreţ american Iggy Pop, aflat pentru prima data în România, a urcat pe scena de la Electric Castle puţin după ora 22. Artistul a ţinut publicul în priză, minute în şir. Tinerii veniţi la festival au vrut să profite din plin de ultimele clipe dinainte de venirea ploii şi s-au distrat la maximum. Nu au uitat nici de ţinute, care au fost spectaculoase.

Reporter: Ce te-a facut sa revii?

Rinaldo, participant: Găseşti de toate, tot felul de scene, de muzică, tot felul de oameni. E perfect.

The Chemichal Brothers au anulat în ultimul moment sosirea la Bonţida, dar Pendulum a menţinut atmosfera de pe mainstage.

Pe acelaşi subiect

Iar veteranii festivalului Electric Castle se întorc de fiecare dată, cu acelaşi vibe

Reporter: Ce vă aduce din nou în acelaşi loc ?

Participant: Vibe-ul si atmosfera, artiştii şi că ne întâlnim mulţi oameni aici. E super ok.

Distracţia a fost întreţinută şi de artiştii români. Pentru unii fani ai festivalului, Electric Castle înseamnă mult mai mult...

Participant: Pe lângă motivul evident, să primesc intrare pe viaţă, mi l-am făcut pentru că mi s-a părut o campanie super mişto. Chiar am o relaţie foarte bună cu festivalul ăsta de vreo 7 ani de când vin la fiecare ediţie.

La lăsarea intunericului, deasupra domeniului Banffy s-au adunat norii şi a inceput să plouă torenţial, dar chiar şi aşa, petrecerea a continuat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Entertainment » Electric Castle 2023. Iggy Pop, spectacol de senzaţie ca acum 30 de ani. Ploile torenţiale nu au oprit zecile de mii de oameni de la distracţie