Antena Meniu Search
x

Elevul desfigurat de un coleg la Craiova, amenințat cu moartea dacă nu își retrage plângerea

Elevul din Craiova, desfigurat de un coleg care face box, a fost amenințat cu moartea dacă nu își retrage plângerea de la Poliție.

Elevul desfigurat de un coleg la Craiova, amenințat cu moartea dacă nu își retrage plângerea
Elevul desfigurat de un coleg la Craiova, amenințat cu moartea dacă nu își retrage plângerea - Arhivă

Elevul din Craiova, desfigurat de un coleg care face box, a fost amenințat cu moartea dacă nu își retrage plângerea de la Poliție.

Cel care l-a amenințat că îl omoară este chiar agresorul. Acesta l-ar fi vizitat în salonul din spital și i-a spus că a doua oară nu va scăpa cu viață dacă nu își va retrage plângerea de la Poliție.

Totul a început în a doua zi de școală, pe 11 septembrie, la Colegiul 'Constantin Brâncuși' din Craiova.

Într-una dintre pauze, elevul care face box la un club din Craiova l-a luat la rost pe colegul său și i-a reproșat că se îmbracă prea elegant.

Pe acelaşi subiect

Apoi, i-a dat un singur pumn în față, iar elevul în vârstă de 16 ani s-a prăbușit la podea, inconștient.

Ceilalți elevi i-au alertat pe profesori, iar aceștia din urmă au sunat la numărul de urgență 112.

Elevul desfigurat a fost dus cu ambulanța la spital, acolo unde medicii l-au operat după ce au descoperit că are triplă fractură de maxilar.

L-a amenințat pe elevul desfigurat, dar și pe părinții acestuia

După două zile de la scandalul din școală, elevul boxer a aflat că împotriva sa a fost depusă o plângere, iar în jurul orei 22.30, a mers în spital pentru a-i face o vizită victimei sale.

A intrat în salonul elevului și l-a amenințat că îl omoară dacă nu își retrage plângere și nu îi va convinge pe părinți să facă același lucru.

Tupeul agresorului nu s-a oprit aici. După ce l-a amenințat cu moartea pe elevul desfigurat, boxerul a mers și acasă la acesta și i-a amenințat pe părinți că vor avea probleme.

"Din acel moment, copilul meu nu ne mai lasă deloc să plecăm de lângă el. Facem cu rândul, când eu, când soţia. Ne spune să închidem salonul cu cheia. Este incredibil cât tupeu are acest copil. Dar pe noi nu intimidează, vom merge până la capăt. I-am făcut din nou plângere şi la câteva ore după a venit acasă, în faţa locuinţei noastre şi ne-a transmis că vom avea probleme", a declarat tatăl elevului bătut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Elevul desfigurat de un coleg la Craiova, amenințat cu moartea dacă nu își retrage plângerea