Antena Meniu Search
x

Imagini șocante la un liceu din Giurgiu! Un elev e bătut cu sălbăticie, scuipat și umilit de mai mulți colegi (Video)

Imagini șocante la un liceu din Giurgiu! Un elev este bătut cu pumnii și picioarele, scuipat și umilit de mai mulți colegi într-o sală de clasă.

Elev de la liceu din Giurgiu, batut crunt de colegi
Elev de la Liceul Viceamiral Ion Balanescu din Giurgiu, batut crunt de colegi - captura video

Imagini șocante la un liceu din Giurgiu! Un elev este bătut cu sălbăticie cu pumnii și picioarele, scuipat și umilit de doi colegi într-o sală de clasă.

(Actualizare): Cei doi elevi care au umilit şi bătut cu sălbăticie un coleg, într-un liceu din Giurgiu, sunt cercetaţi penal pentru loviri sau alte violenţe.

Cei doi elevi au fost linşaţi pe Facebook după ce imaginile dramatice în care umilesc şi bat un coleg au apărut pe reţelele sociale.

După ce imaginile au fost publicate, Poliţia s-a autosesizat şi a demarat o anchetă.

Pe acelaşi subiect

Înregistrarea care surprinde incidentul șocant a parvenit Observator vineri seară, filmulețul fiind, de asemenea, postat pe un cont de Facebook.

În imagini se vede cum un elev este bătut cu palmele, pumnii și picioarele de mai mulți băieți. De asemenea, băiatul bătut este agresat verbal și scuipat în repetate rânduri.

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit unor prime informații, incidentul s-a petrecut în luna aprilie a acestui an, la Liceul Viceamiral Ion Bălănescu din Giurgiu, filmarea fiind postată la acea dată pe Youtube chiar de unul dintre agresori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Imagini șocante la un liceu din Giurgiu! Un elev e bătut cu sălbăticie, scuipat și umilit de mai mulți colegi (Video)