Antena Meniu Search
x

Elevă bătută şi târâtă pe jos de două colege într-un parc din Galaţi după o ceartă pe Facebook (Video)

O elevă în vârstă de 16 de ani, din Galaţi, a fost bătută şi târâtă pe jos într-un parc din oraş după o ceartă pe Facebook.

O elevă a fost bătută într-un parc din Galaţi
Elevă bătută şi târâtă pe jos de două colege într-un parc din Galaţi - Facebook

O elevă în vârstă de 16 de ani, din Galaţi, a fost bătută şi târâtă pe jos într-un parc din oraş după o ceartă pe Facebook.

Imaginile violente au fost filmate în urmă cu câteva seri, în zona Micro 19 din Galaţi, după ce fetele s-ar fi certat pe reţeaua de socializare.

Colegele adolescentei au aşteptat-o pe aceasta să iasă de la şcoală şi au târât-o de păr în zona unui parc, acolo unde au lovit-o cu pumnii şi cu picioarele şi i-au smuls părul.

În tot acest timp, mai mulţi băieţi filmau cu telefonul mobil şi le avertizau pe agresoare în momentul în care se apropiau oameni care ar fi putut să intervină.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe imagini se poate observa cum tânăra a fost lovită cu palmele, trasă de păr şi aruncată pe asfalt.

La un moment dat, o altă fată o loveşte pe elevă cu picioarele în spate.

În tot acest timp, agresoarele o ameninţau pe tânără 'să îşi ţină gura'.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Elevă bătută şi târâtă pe jos de două colege într-un parc din Galaţi după o ceartă pe Facebook (Video)