Antena Meniu Search
x

Tânără însărcinată, snopită în bătaie în faţa Catedralei din Făgăraş. Fata a fost luată la pumni şi picioare, apoi abandonată

O tânără de 19 ani, însărcinată în şapte săptămâni, a fost bătută de doi bărbaţi în faţa catedralei din Făgăraş, sub privirile unei prietene în vârstă de 18 ani. 

Unul dintre cei doi agresori este tatăl unei prietene a victimei
Tânără însărcinată, snopită în bătaie în faţa Catedralei din Făgăraş. Fata a fost luată la pumni şi picioare, apoi abandonată - Imagine ilustrativă / cugetliber.ro

O tânără de 19 ani, însărcinată în şapte săptămâni, a fost bătută de doi bărbaţi în faţa catedralei din Făgăraş, sub privirile unei prietene în vârstă de 18 ani. 

Culmea, unul dintre agresori este chiar tatăl amicei, susţin polițiștii. Omul era nervos că fata o convinsese pe fiica lui să plece de acasă şi să locuiască împreună. 

După ce i-au aplicat o serie de pumni şi palme, agresorii au abandonat-o pe stradă. 

Martorii au fost cei care au sesizat Poliția, sunând la 112.

Pe acelaşi subiect

„În data de 06.11.2018, în jurul orei 15.20, Poliția municipiului Făgăraș a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că, pe Bulevardul Unirii, în fața Catedralei Ortodoxe, o tânără în vârstă de 19 ani, din comuna Beclean, a fost agresată fizic de doi bărbați, unul dintre ei fiind un vecin (n.r. tatăl fetei de 18 ani), iar celălalt necunoscut victimei.

Ambulanța sosită la fața locului a transportat-o pe fată la spital, unde i s-au acordat îngrijiri medicale, nefiind impusă internarea acesteia. Cadrele medicale au afirmat faptul că tânăra este însărcinată (sarcina în șapte săptămâni de evoluție)”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJP Brașov, potrivit mytex.ro.

Ambulanţa sosită la faţa locului a transportat-o pe tânăra însărcinată la spital. 

Fata nu a depus încă pângere, însă poliţiştii au deschis deja din oficiu un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Tânără însărcinată, snopită în bătaie în faţa Catedralei din Făgăraş. Fata a fost luată la pumni şi picioare, apoi abandonată