Antena Meniu Search
x

Elevă din Gorj, dată în urmărire naţională după ce a dispărut în condiţii misterioase

O elevă din Gorj, în vârstă de 14 ani, a fost dată în urmărire naţională după ce a dispărut în condiţii misterioase pe drumul către şcoală.

Elevă din Gorj, dată în urmărire naţională după ce a dispărut în condiţii misterioase
Elevă din Gorj, dată în urmărire naţională după ce a dispărut în condiţii misterioase - IPJ Gorj

O elevă din Gorj, în vârstă de 14 ani, a fost dată în urmărire naţională după ce a dispărut în condiţii misterioase pe drumul către şcoală.

Totul s-a întâmplat în urmă cu două zile, atunci când Gabriela Isabela, a plecat la şcoală cu un microbuz şi de atunci nu a mai dat niciun semn de viaţă.

Fratele fetei a fost cel care a mers la Poliţie pentru a reclama dispariţia fetei.

"La data de 26 septembrie, poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Stoina au fost sesizaţi, prin apelul 112, de un tânăr de 23 de ani, din comuna Stejari, cu privire la faptul că sora sa, Morie Gabriela Isabela, de 14 ani, cu acelaşi domiciliu, a plecat la şcoală şi nu s-a mai întors. La fața locului s-au deplasat poliţiştii, care au efectuat cercetarea, constatând faptul că minora ar fi plecat în jurul orelor 08.00, la liceul Grupul Şcolar Industrial Stoina, fiind elevă în clasa a IX-a, iar în jurul orelor 14.00 a fost văzută plecând cu microbuzul, în municipiul Târgu-Jiu", se arată într-un comunicat al IPJ Gorj.

Pe acelaşi subiect

Adolescenta are o înălţime de 1,60 metri, o greutate de 56 de kilograme, ochi căprui, păr lung şaten şi constituţie atletică.

Ultima dată când a fost văzută, Gabriela Isabela era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni tip colanţi de culoare roşie cu floricele, geacă de piele de culoare crem, iar în picioare purta o pereche de adidaşi de culoare albă.

"În cauză se desfășoară activități specifice în vederea identificării minorei, fiind dispusă punerea în urmărire, la nivel naţional, a acesteia. Cei care pot da detalii despre minoră sunt rugaţi să apeleze numărul de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de Poliție", se mai arată în comunicatul IPJ Gorj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Elevă din Gorj, dată în urmărire naţională după ce a dispărut în condiţii misterioase