Antena Meniu Search
x

De ce s-a sinucis Bianca, frumoasa fată de 17 ani din Huși găsită spânzurată. "Era atât de supărată, că nu a mai vrut să se ştie nimeni nimic"

Moartea frumoasei Bianca Hîncu rămâne în continuare învăluită în mister. Fata de numai 17 ani, dată dispărută la începutul lunii august, a fost găsită moartă, luni, spânzurată, lângă localitatea Stănileşti. 

Moartea frumoasei Bianca Hîncu rămâne în continuare învăluită în mister. Fata de numai 17 ani, dată dispărută la începutul lunii august, a fost găsită moartă, luni, spânzurată, lângă localitatea Stănileşti. 

Trupul neînsufleţit al fetei a ajuns ieri acasă, la Zgura, în satul natal din comuna Olteneşti. 

Rudele și prietenii Biancăi sunt în stare de șoc. Plâng fără încetare pentru biata copilă care, dintr-un motiv încă necunoscut, a decis să-şi pună capăt zilelor.

Sunt voci cã totul ar fi plecat de la o ceartã în familie, pornitã de la bani, însã prietenii fetei sunt convinşi că Bianca Hîncu s-a spânzurat pentru că suferea enorm din cauza unei iubiri neîmpãrtãşite.

Pe acelaşi subiect

Apropiaţii adolescentei spun că fata iubea cu foc un bãiat din Drânceni, dar care nu-i împãrtãşea dragostea. Din decembrie 2017, ea începuse o relaţie cu acest un tânãr, însă lucrurile nu mergeau deloc asa cum tânăra şi-ar fi dorit. 

“Iubirea mea, te iubesc”, scria fata pe site-urile de socializare, postând fotografii cu ei doi, pe 22 iunie, nu cu mult timp înainte de a-şi lua zilele.

Apropiaţii tinerei spun că pentru dragostea ei, Bianca era în stare sã facã orice sacrifiu, că îşi striga public iubirea, însă suferea pentru că nu i se rãspundea la fel. 

"Vedeti, dacã ea nu a scris un bilet în care sã explice ce s-a întâmplat, atunci este clar cã era atât de supãratã, cã nu a mai vrut să se ştie nimic. Nu mai credea cã o poate întelege cineva. Acum facem supozitii, facem deductii, pentru cã fiecare vrem sã stim de ce se decide sã moarã un copil de numai 17 ani.

La vârsta aceasta, dragostea te poate împinge sã faci lucruri nesãbuite. Era o fatã bunã, foarte prietenoasã. Am mâncat cu ea astã-varã si era cel mai pozitiv om. Dar nu am avut cum sã stiu ce e în inima ei", a declarat pentru vremeanoua.ro Larisa, una dintre prietenele fetei. 

Una dintre ultimele sale postãri în mediul online a fost următoarea: “Fiecare avem câte o cabanã a inimii, în care ne refugiem de fiecare datã când ploile vietii devin furtuni”

Iar la poza de profil, pe Instagram, Bianca scria: “Cine m-a blestemat, a stiut sã o facã”!

Reamintim că Bianca Hîncu a dispărut fără urmă cu trei săptămâni. Ultima oară fusese văzută în ziua de 18 august 2018, în jurul orelor 14.00, în Zona Industrialã. Luni, Bianca a fost găsită moartă, spânzurată, lângă localitatea Stănileşti. 

Joi, frumoasa fată va fi condusă pe ultimul drum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » De ce s-a sinucis Bianca, frumoasa fată de 17 ani din Huși găsită spânzurată. "Era atât de supărată, că nu a mai vrut să se ştie nimeni nimic"