Antena Meniu Search
x

Călugărul din Constanța care spiona copii pe camerele școlii premeditase totul și stătea cu orele în camera serverelor, spun colegii

Profesorul - călugăr care a furat imagini de pe camerele de supraveghere pentru a urmări elevi dezbrăcaţi e acuzat de colegii lui că a premeditat totul pas cu pas. Mai grav este că s-ar putea întoarce oricând la clasă.

Vezi și

Profesorul călugăr care a furat imagini de pe camerele de supraveghere pentru a urmări elevi dezbrăcaţi e acuzat de colegii lui că a premeditat totul pas cu pas. Mai grav este că s-ar putea întoarce oricând la clasă. Este titular la catedra de muzică, iar directorul şcolii nu îl poate da afară. Deocamdată, individul a fost trimis în concediu fără plată.

Încrederea a fost spulberată în momentul în care călugărul în vârstă de 33 de ani a furat imaginile cu băieţii de la clasa a şaptea. Copiii se schimbau de haine în sala de curs. Era chiar ziua Educaţiei şi elevii îmbrăcau ia. Sub pretextul că a rătăcit un stick pe care se află lucrarea lui de doctorat, profesorul de muzică i-a cerut informaticianului să îi permită accesul la servere. 

Arhidiaconul ar fi avut un plan premeditat. A mințit ca are acceptul conducerii pentru a intra aici in camera unde sunt serverele, mai ales ca acesta făcea parte din consiliul de administrație. A stat aici ore bune si a cautat exact data si ora unde știa cu precizie ca elevii se dezbracau.

Corina Grigore, informaticianul şcolii: Eu as fi vrut sa dau telefon atunci doamnei director si sa o intreb daca e adevarat.

Pe acelaşi subiect

Un control al inspectorilor ITM l-a speriat. Aşa că a mers la directorul şcolii pentru a povesti ce a făcut, fără să spună însă întreg adevărul. 

NICOLETA BERCARU - directorul şcolii: Am descoperit ca el a intrat hoteste! Mintind! Am ajuns noi la concluzia ca probabil a premeditat

Este omul care reuseste sa isi ascunda foarte bine adevaratele ganduri, orientari, spune psihologul scolii.

Imaginile de pe camerele de supraveghere au ajuns şi pe o reţea de socializare, unde au stat câteva ore. Părintele unuia dintre băieţi le-a văzut. 

NICOLETA BERCARU - directorul şcolii: Domnul profesor a intrat cum a intrat în biroul acela, s-a uitat cum s-a uitat pe camere la copiii aceia, dar Doamne, iarta-ma! Pana la camere, s-a uitat zilnic la copiii aceia.

În lipsa plângerilor făcute de părinţii elevilor spionaţi în timp ce se dezbrăcau, ancheta s-ar putea finaliza fără niciun fel de sancţiune. Deocamdată se fac cercetări pentru infracţiunea de violare a vieţii private. 

TUDOREL BUTOI - psiholog criminalist: Instinctualii acestia de tip pedofilic nu au frana, nu pot fi reductai si nu se pot abtine! Dorinta de a fi apropae de aceste intimitati si de a face cunoscut si altora s-a tradus in diseminarea imaginilor respective pe Facebook. 

Profesorul nu a putut fi contactat pentru o reacţie. Este şi arhidiacon la catedrala Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel. De-a lungul timpului, a slujit alături de Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, care îl aprecia pentru talentul său muzical şi chiar i-a permis să locuiască în Palatul Arhiepiscopal. 

EUGEN TĂNĂSESCU - purtător de cuvânt Arhiepiscopia Tomisului: Am aflat cu surprindere ce s-a intamplat la scoala respectiva. Permanenta consiliului eparhial a decis suspendarea sa din funtie. S-a deschis o ancheta. asteptam rezultatele de la Politie pentru ca noi suntem surprinsi. 

Acum profesorul este în concediu fără plată şi ar putea să piardă şi haina de călugăr.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Călugărul din Constanța care spiona copii pe camerele școlii premeditase totul și stătea cu orele în camera serverelor, spun colegii