Antena Meniu Search
x

Detalii șocante în cazul călugărului care a filmat băieți pe jumătate dezbrăcați în sala de clasă. El a urmărit ore în șir imaginile de pe camere, la școală

Detalii șocante ies la iveală în cazul călugărului-profesor de la școala Nicolae Tonitza din Constanța, care a postat pe o rețea de socializare imagini cu elevi pe jumătate dezbrăcați, înainte de ora de sport.

Detalii șocante ies la iveală în cazul călugărului-profesor de la școala "Nicolae Tonitza" din Constanța, care a postat pe o rețea de socializare imagini cu elevi pe jumătate dezbrăcați, înainte de ora de sport.

Directoarea școlii spune că și-a premeditat fapta

Directoarea şcolii "Nicolae Tonitza", Nicoleta Bercaru, susține că profesorul Ciprian Savin, cunoscut drept călugărul Calinic la Palatul Arhiepiscopal din Constanța, și-a premeditat fapta.

Aceasta a povestit că, în ziua de 5 octombrie, de Ziua Educației, Savin a venit la școală și a cerut să intre în sala unde sunt stocate imaginile de pe camerele video. El a susținut că trebuie să-și recupereze un material pentru lucrarea de doctorat și că are acceptul conducerii școlii, lucru care nu era adevărat.

Pe acelaşi subiect

După ce a intrat în încăpere, călugărul-profesor i-a spus profesorului de informatică că durează ce are de căutat, aşa că a rămas singur.

Ciprian Savin ar fi rămas ore întregi în fața calculatorului și a putut astfel cauta exact data ș ora când știa că elevii se schimbă de haine și rămân pe jumătate dezbrăcați.

Ulterior, el a postat pe instastory imagini surprinse cu telefonul mobil, după care le-a șters.

Cazul a ajuns în atenția poliției, după ce un părinte a înregistrat, la rândul lui, imaginile și le-a dus la secția 4 de poliție din Constanța.

Călugărul este profesor titular la școala din Constanța de 4 ani, fiind și membru în Consiliul de administrație.

După incident, profesorul a intrat în concediu fără plată până pe 31 august 2019.

Călugărul diacon Calinic nu mai poate sluji

Profesorul de muzică de la școala "Nicolae Tonitza" din Constanța era, până joi, călugăr-diacon la Arhiepiscopia Tomisului. Călugărul Calinic locuia la Palatul Arhiepiscopal, după ce venise la studii în Constanța dintr-un al județ.

Urmare a acestui incident, preotul Eugen Tănăsescu de la Arhiepiscopia Tomisului a anunțat că diaconul nu va mai sluji, el părăsind Palatul Arhiepiscopal.

"Urmare a celor întâmplate, călugărul diacon Calinic nu mai slujeşte la Arhiepiscopia Tomisului. De asemenea, el nu mai locuieşte la Mănăstirea Sfântul Petru şi Pavel (Palatul Arhiepiscopal).  A plecat, nu ştim unde”, a precizat Eugen Tănăsescu.

Călugărul diacon Calinic nu era salariat, dar fiind diacon onorific putea să slujească. Pentru că era pasionat de muzică, Calinic era profesor de muzică la şcoala "Nicolae Tonitza" din Constanța, unde conducea și un cor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Detalii șocante în cazul călugărului care a filmat băieți pe jumătate dezbrăcați în sala de clasă. El a urmărit ore în șir imaginile de pe camere, la școală