Antena Meniu Search
x

Video Elvis Pian, fratele lui Emi Pian, reținut de Poliţie pe Autostrada Soarelui. Percheziţii la Duduieni, într-un dosar de furt şi şantaj

Elvis Pian, fratele lui Florin Mototolea, zis și Emi Pian, ucis după o partidă de barbut, în vara anului trecut, a fost prins şi reţinut de Poliţie, noaptea trecută, la Feteşti, pe Autostrada Soarelui. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 08.07.2021, 14:32

Vezi și

Fratele lui Emi Pian, fostul lider al clanului Duduianu, a fost reținut într-un dosar de şantaj şi furt. Elvis Pian ar fi fost implicat în furtul unui autoturism, l-ar fi contactat pe proprietar şi i-ar fi promis că, în schimbul unor sume de bani, îi va convinge pe hoţi să îi înapoieze maşina.

"Astăzi, 08.07.2021, Serviciul Furturi Auto, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, a pus în aplicare 5 mandate de percheziție domiciliară și mai multe mandate de aducere pe raza municipiului București și în județul Ilfov, într-un dosar privind săvârşirea infracțiunilor de furt calificat, șantaj și favorizarea făptuitorului. 

În fapt, in luna mai, o persoană a sesizat dispariția autoturismului, parcat pe o stradă din sectorul 1. Ulterior, persoana vătămată, ar fi fost contactată de persoane necunoscute, care i-ar fi transmis că în schimbul unor sume de bani, vor determina persoanele care au sustras autoturismul să îl înapoieze. Una dintre persoane, pe numele căreia era emis mandat de aducere, a fost depistată pe raza județului Ialomița. În autoturismul acesteia au fost găsite și ridicate sume de bani în lei și euro, precum și o armă neletală, supusă autorizării, pentru care nu deține permis. Audierile se desfășoară la sediul Serviciului Furturi Auto", se arată într-o informare a Poliției.

Cercetarile sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. Mai multe informaţii despre acest, în materialul video de mai sus.

Pe acelaşi subiect

Emi Pian a fost ucis de un interlop rival

Florin Mototolea, zis Emi Pian, a fost ucis în dimineața zilei de marți, 4 august 2020, pe o stradă din Giulești, sectorul 6, în urma unui scandal după o partidă de barbut. Pian a fost înjunghiat de mai multe ori, a fost dus la spital de fiul lui, însă hemoragia a fost prea puternică. Liderul Duduienilor a fost declarat decedat marți, în jurul orei 5.00, la două ore după ce a fost dat primul apel la numărul de urgență 112. Cel care l-ar fi înjunghiat pe Pian, și el rănit în timpul răfuielii, a fost internat în stare gravă la Spitalul Universitar de Urgență Elias.

La 72 de ore de la crimă, Richard Gheorghe Emanuel, zis şi Piticu, a fost reţinut pentru omor, ulterior fiind arestat pentru 30 de zile.

 - Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Andre Rotaru -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Elvis Pian, fratele lui Emi Pian, reținut de Poliţie pe Autostrada Soarelui. Percheziţii la Duduieni, într-un dosar de furt şi şantaj