Antena Meniu Search
x

Video Râuri de lacrimi şi amenzi în casa Duduienilor, la comemorarea lui Emi Pian. Adi Minune şi Florin Salam i-au făcut pe toţi să plângă

Tristeţe fără margini în clanul Duduienilor, la comemorarea lui Florin Mototolea, zis Emi Pian. Rudele şi prietenii liderului clanului şi-au dat frâu durerii şi au vărsat râuri de lacrimi, acompaniaţi de cântările rapsozilor Adi Minune şi Florin Salam.

de Redactia Observator

la 01.03.2021, 18:23

Vezi și

Moartea lui Emi Pian, plânsă îndelung de clanul Duduianu

"Astăzi era ziua ta, nășicu' meu, te-ai dus și ne-ai lăsat prea repede, îți simt lipsa și îmi e foarte dor de tine, te iubesc mult, dorul meu, puterea mea", şi-a împărtăşit sentimentele un membru al familiei, pe Facebook.

Totuşi, lacrimile clanului Duduianu nu i-au impresionat prea tare pe oamenii legii, care au împărţit amenzi la toată lumea, pentru încălcarea normelor de prevenţie Covid.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Astăzi, 01 martie 2021, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București - Secția 19 Poliție s-a sesizat din oficiu cu privire la un eveniment în desfășurare, într-o locuință situată în zona sa de competență. La fața locului s-au deplasat polițiști, care au identificat peste 20 de persoane. La acest moment sunt aplicate măsurile legale, în conformitate cu prevederile Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19", informează poliţiştii.

În total, 30 de persoane au fost identificate şi amendate în total cu 21.000 de lei.

Emi Pian a murit înjunghiat de membrul unui clan rival

Emi Pian a fost ucis în noaptea de luni spre marți, pe o stradă din Giulești, sectorul 6, în urma unui scandal cu membri ai grupării Rinu, din Chitila.

Pian a fost înjunghiat de mai multe ori, a fost dus la spital de fiul lui, însă hemoragia a fost prea puternică. Liderul Duduienilor a fost declarat decedat marți, în jurul orei 5.00, la două ore după ce a fost dat primul apel la numărul de urgență 112.

Cel care l-ar fi înjunghiat pe Pian, și el rănit în timpul răfuielii, a fost internat în stare gravă la Spitalul Universitar de Urgență Elias.

La 72 de ore de la crimă, Richard Gheorghe Emanuel, zis şi Piticu, a fost arestat pentru omor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Râuri de lacrimi şi amenzi în casa Duduienilor, la comemorarea lui Emi Pian. Adi Minune şi Florin Salam i-au făcut pe toţi să plângă