Antena Meniu Search
x

Galerie foto Primele imagini de la uciderea interlopului Emi Pian, liderul Duduienilor. Raportul criminalistului, din noaptea atacului

Moartea liderului Duduienilor, Emi Pian, continuă să nască multe controverse. Specialiştii au încercat să refacă secundă cu secundă ce s-a întâmplat în noaptea în care liderul interlop a fost înjunghiat. Mai multe imagini şi informaţii din noaptea respectivă au fost comunicate de un expert criminalist.

de Redactia Observator

la 23.12.2020, 18:57

Imaginile din noaptea în care Emi Pian a fost înjunghiat

Expertul criminalist Popescu Tudorel a analizat toate informaţiile disponibile din noaptea atacului, în urma căruia Emi Pian a fost înjunghiat, constatând mai multe inadvertenţe atât în rapoartele poliţiştilor despre ce s-a întâmplat în acea seară, cât şi amănuntele observate pe imaginile video de la atac, nemaivăzute până acum.

Expert criminalist: "Din explicațiile formulate de ofiter pe marginea imaginilor inregistrate rezultă că acesta nu a respectat principiul ”analizez, interpretez ceea ce văd” ci a avut in vedere probabil unele declaratii ale suspectilor ori unele informații din alte surse. Astfel, din imaginile vizionate, datorită numărului mic de pixeli, lumina, etc. nu se pot stabili cu certitudine anumite detalii ci numai acelea cu caracter general. De asemenea se fac afirmații nefondate ca: ”...cu mai multe tatuaje pe întreg brațul stâng, având în mână, după dimensiunea și modul în care îl duce, respectiv cu mâinile de capete, un obiect ce pare a fi un topor cu coada din lemn”, ”....având o borsetă oblic peste piept, ce avea în mână un cuțit”, ”...purtând pe cap o șapcă și având în mâna dreaptă o sabie cu mâner negru (tip katana)” Opinie: toate aceste afirmatii sunt aberatii sau informații preluate grașit din alta sursa"

Dovezile video nu se potrivesc cu declaraţiile

Expertul criminalist oferă şi dovezile video ale opiniilor sale, făcând şi o analiză cadru cu cadru a înregistrărilor din noaptea în care a fost înjunghiat liderul interlop.

Expert criminalist: "Din acelasi proces verbal, ofiterul afirma ca ”...ii aplică lui Gheorghe Emanuel Richard mai multe lovituri cu sabia de sus in jos. În același timp, pe imaginile surprinse se poate vedea prin poarta auto cum Gheorghe Emanuel Richard, care se afla in continuare in pozitia sezut, avea ambele mâini ridicate și incerca să pareze loviturile pe care i le aplica B4Ab cât și cele aplicate cu toporul de B1Ab” Opinie: oare cum a putul vedea ofiterul toate aceste aspecte ???. In primul rand prin poarta auto care este semitransparentă se distinge estompat o silueta ce poarta probabil haine culoare deschisa care in momentul descris se afla pe sol (cum s-a putut vedea ca aceasta stă in pozitia sezut cu ambele maini deasupra capului apărându-se de lovituri ???). Unde a vazut ofiterul în filmare că barbatul loveste cu toporul ? Nu se vede in filmare!!!!"

Au fost identificaţi toţi cei implicaţi

Criminalistul precizează că, din cauza caracteristicilor camerei nu se pot distinge in clar trasaturile fizionomiei persoanelor precum si unele caracteristici individuale ale obiectelor sau inscrisuri, insemne, marcaje, etc.

Totuşi, din identificările facute de organele de cercetare penala si martori a rezultat că: - barbatul cu bustul gol (denumit in prezenta nota de opinii) a fost identificat in persoana lui Duduianu Vasile zis Grațian - barbatul cu borseta (denumit in prezenta nota de opinii) a fost identificat in persoana lui Duduianu Laurentiu zis Ciprian Pian - barbatul cu pantaloni scurți si pata pe tricou (denumit in prezenta nota de opinii) a fost idenmtificat in persoana lui Duduianu Gabriel Cristian zis Ali Pian - barbatul cu capul acoperit (denumit in prezenta nota de opinii) a fost identificat in persoana lui Draghici Ionuț Gheorghe zis Oneață. - silueta (denumită in prezenta nota de opinii) a fost identificată in persoana lui Gheorghe Emanuel Richard.

Emi Pian a murit la spital

Reamintim că Emi Pian a fost ucis în noaptea de 3 spre 4 august, pe o stradă din Giulești, sectorul 6, în urma unui conflict cu membri ai grupării Rinu, din Chitila.

Pian a fost înjunghiat de mai multe ori, a fost dus la spital de fiul lui, însă hemoragia a fost prea puternică.

Liderul Duduienilor a fost declarat decedat marți, 4 august, în jurul orei 5.00, la două ore după ce a fost dat primul apel la numărul de urgență 112.

Cel care l-ar fi înjunghiat pe Pian, și el rănit în timpul răfuielii, a fost internat la Spitalul Universitar de Urgență Elias.

La 72 de ore de la crimă, Richard Gheorghe Emanuel, zis şi Piticu, a fost reținut pentru omor, apoi arestat preventiv pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Primele imagini de la uciderea interlopului Emi Pian, liderul Duduienilor. Raportul criminalistului, din noaptea atacului