Antena Meniu Search
x

A fost exclusă varianta sinuciderii, în cazul morţii violente a designerului Răzvan Ciobanu

A fost exclusă varianta sinuciderii, în cazul morţii violente a designerului Răzvan Ciobanu. Poliţiştii au deschis o anchetă, dar au anunţat că nu iau în calcul ipoteza unei sinucideri. Cel mai probabil, creatorul de modă ar fi adormit la volan. 

de Redactia Observator

la 30.04.2019, 07:49

Răzvan Ciobanu a murit
A fost exclusă varianta sinuciderii, în cazul morţii violente a designerului Răzvan Ciobanu - Observator.tv

A fost exclusă varianta sinuciderii, în cazul morţii violente a designerului Răzvan Ciobanu. Poliţiştii au deschis o anchetă, dar au anunţat că nu iau în calcul ipoteza unei sinucideri. Cel mai probabil, creatorul de modă ar fi adormit la volan. 

Marţi, medicii legişti vor face necropsia, ca să afle cauza exactă a morţii. Se va stabili şi dacă designerul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe. Poliţiştii vor vorbi şi cu părinţii săi.

De asemenea, expertiza tehnică a maşinii ar trebui să arate cum s-a întâmplat exact accidentul, pentru că tragedia a ridicat multe semne de întrebare.

Răzvan Ciobanu se întorcea din Mamaia, de la o petrecere, când a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina în mai mulţi copaci. Ar fi greşit intrarea spre autostradă şi a mers aproape un kilometru pe câmp, fără să frâneze.

Pe acelaşi subiect

Trupul fără viaţă al lui Răzvan Ciobanu a fost găsit pe un câmp, la aproape un kilometru de şosea. Poliţiştii au refăcut filmul unui accident inexplicabil

Designerul, în vârstă de 43 de ani, era la volanul unei maşini de teren extrem de puternice. Anchetatorii cred că mergea cu viteză când, la intrare în localitatea Săcele, a pierdut controlul volanului. Autoturismul s-a rostogolit de mai multe ori până să lovească mai mulţi copaci.

Creatorul de modă a fost proiectat, prin geamul din dreapta, în afara maşinii. Poliţiştii au găsit centura de siguranţă prinsă prin spatele scaunului. Apropiaţii spun că Răzvan Ciobanu se întorcea de la festivalul de muzică electronică de la Mamaia şi se îndrepta spre Bucureşti. Dar a ales o variantă ocolitoare a oraşului Constanţa. O zonă în care, spun oamenii, mulţi şoferi se rătăcesc uşor, în lipsa unor indicatoare rutiere clare. 

Anchetatorii exclud varianta sinuciderii lui Răzvan Ciobanu

Tragedia care a îndoliat lumea modei româneşti ridică multe semne de întrebare. Răzvan Ciobanu a murit în maşina pe care o împrumutase de la o prietenă din Bucureşti. La bord, poliţiştii au găsit buletinul unui alt tânăr din Călăraşi, o biblie şi un teanc cu bani. Una dintre primele ipoteze vehiculate a fost cea a sinuciderii. Răzvan Ciobanu declarase, în mai multe rânduri, că luptă cu depresia. 

Anchetatorii au transmis însă că nu iau în considerare varianta unui gest extrem şi spun că că designerul a adormit la volan. 

Designerul îşi anunţase familia că merge la Vâlcea. Poliţiştii fac anchetă acum pentru ucidere din culpă. Moartea lui Răzvan Ciobanu a şocat showbiz-ul românesc. Pe Facebook curg mesajele de condoleanţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » A fost exclusă varianta sinuciderii, în cazul morţii violente a designerului Răzvan Ciobanu