Antena Meniu Search
x

Răzvan Ciobanu a murit la Săcele, iar localnicii au luat obiecte personale şi părţi din caroseria maşinii (Video)

Răzvan Ciobanu a murit la Săcele, într-un accident rutier, în care s-a răsturnat cu maşina, după ce a condus aproape un kilometru pe câmp.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 29.04.2019, 20:44

Vezi și

Răzvan Ciobanu a murit la Săcele, într-un accident rutier, în care s-a răsturnat cu maşina, după ce a condus aproape un kilometru pe câmp.

După accidentul în care şi-a pierdut viaţa creatorul de modă, mai mulţi localnici prezenţi la locul tragediei i-au băut apa şi sucurile din maşină şi au plecat acasă cu obiecte din caroseria maşinii, care rămăseseră intacte: faruri, halogene şi alte obiecte de caroserie.

Obiecte din maşina lui Răzvan Ciobanu, luate de localnici

Răzvan Ciobanu a murit după un grav accident rutier, la Săcele, după ce a parcurs aproape un kilometru pe câmp, după care s-a răsturnat, iar maşina s-a oprit într-un pom. Răzvan a fost aruncat din maşină, corpul său fără viaţă fiind găsit foarte aproape de autovehicul.

Pe acelaşi subiect

La locul accidentului s-au strâns mulţi localnici din apropiere, iar unii dintre ei au profitat de ocazie pentru a pleca acasă cu obiecte personale ale decedatului, sau cu părti din caroseria maşinii încă rămase intacte.

Unele persoane au şi gustat din apa şi sucul lui Răzvan Ciobanu, sticlele fiind răsfirate în perimetrul producerii accidentului.

Poliţiştii exclud o sinucidere, însă anunţă că vor reveni cu detalii în acest caz

Anchetatorii informeazp că o ipoteză a sinuciderii a fost exclusă momentan, iar date suplimentare privind dinamica accidentului și condițiile în care a survenit decesul vor fi stabilite ulterior, în urma efectuării necropsiei și a unei expertize tehnice auto. 

Necropsia efectuată de medicii legiști va stabili dacă șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Expertiza tehnică auto va fi efectuată pentru a se stabili condițiile tehnice în care s-a produs accidentul și va oferi informații suplimentare privind dinamica accidentului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Răzvan Ciobanu a murit la Săcele, iar localnicii au luat obiecte personale şi părţi din caroseria maşinii (Video)